Proizvodi koji prizivaju ljeto, a pružaju zaštitu

Topla sezona je tu i vrijeme je za promjenu beauty rutine pa u njegu ubacujemo proizvode koji kožu štite od sunca, ali i one koje će koži dati zdravu preplanulost
Vidi originalni članak

 

CC+ Cream With SPF 50+ - Tekući puder, 32ml, 299,00kn

Tekući puder za potpuno prekrivanje, hidratantni serum protiv starenja kože i fizička zaštita od sunca SPF 50+, širokog spektra UVA/UVB, sve u jednom! Osigurava potpuno prekrivanje s prirodnim završnim rezultatom i odmah prekriva nesavršenosti na koži, a najvažnije od svega je da je idealan za zaštitu kože od sunca. Ovaj za kožu nježan tekući puder za potpuno prekrivanje obogaćen hidroliziranim kolagenom, peptidima, niacinima, hijaluronskom kiselinom, antioksidansima i vitaminima, umanjuje vidljivost ožiljaka od akni, bora, crvenila, tamnih krugova oko očiju i proširenih pora - ujedno garantira sjaj, čvrstu kožu savršenog izgleda. Tako je lako izgledati lijepo i štiti kožu od sunca na dnevnoj razini

Dr Dennis Gross Dark Spot Sun Defense Sunscreen Broad Spectrum SPF 50 - Krema za zaštitu od sunca, 50ml, 455,00kn

Dark Spot Sun Defense potpuna je krema za sunčanje za lice isključivo mehaničkog djelovanja koja pomaže u sprječavanju oštećenja od UVA/UVB zraka te štiti od fotostarenja bez upotrebe kemijskih filtera. Ova hidratacijska krema za sunčanje protiv starenja smanjuje pojavu tamnih mrlja, neujednačen ton kože i starenje na licu i osjetljivom području oko očiju te istovremeno uvelike smanjuje rizik od raka kože.

Ako tražite i želite zaštitu od sunca, ujednačen ton i ten, hidratiziranu i meku kožu onda je ovaj proizvod pravi izbor za vas. Pomaže smanjiti i spriječiti pojavu hiperpigmentacija, sitnih linija bora. Nanesite kremu 15 minuta prije izlaganja suncu i uživajte u sunčanim danima bezbrižno.

Elemis Total Glow Bronzing Moisturiser For Face - Krema za njegu lica, 50ml, 329,00kn

Ako ste u potrazi za luksuznom dnevnom kremom koja vam postepeno daruje preplanulost, te trenutačno vlaži kožu i poboljšava cjelokupni izgled tena dok vegetan, prirodno dobiven iz pšenice, suptilno stvara ravnomjerni ten prirodnog izgleda ova krema je idealan izbor za vas. Posebno formuliran sa zelenim čajem i vodenim đumbirom bogatim antioksidansima za ravnomjerniji tonus kože. Ekstrakt voća evodia poboljšava blistavost. Obogaćena hranjivim uljem rižinih mekinja, koža ostaje mekana i baršunasto glatka, s lijepim zlatnim sjajem koji stvara savršenu bazu za šminkanje. Krema je pogodna za lice za sve dobi i tipove kože. Za 2-3 dana korištenja ova krema će stvoriti zdrav, sunčan sjaj bez izlaganja suncu.

The Ordinary Mineral UV Filters SPF 30 With Antioxidants - Krema za zaštitu od sunca, 50ml, 79,90kn

S obzirom da brand The Ordinary brine o koži i na to da su njegovi proizvodi satkani s velikom brigom, ne čudi da je The Ordinary kreirao kremu za zaštitu od sunca. Formule Mineral UV Filter izbjegavaju upotrebu bilo kakvih nanočestica. Umjesto toga, rafinirana disperzija mikroniziranog ZnO i TiO2 u fleksibilnim, nekomedogenim silikonima visoke hlapljivosti omogućuje formulacijama da ostanu izuzetno lagane optimiziranjem količine blokatora. Naša formulacija uglavnom koristi ZnO za svoje zaštitne učinke (jer osim što reflektira/lomi svjetlost, ZnO je zapravo u stanju apsorbirati UV zrake bez stvaranja radikala kisika), a pomoćni TiO2 koji sadrži samo je u obliku rutila.

Clarins Self Tan Addition Concentré Éclat Visage - Serum za samotamnjenje, 15ml, 235,00kn

Za sve žene koje obožavaju preplanulost. Ne trebate čekati ljeto, dodajte sjaj i zdravu preplanulost svojoj svakodnevnoj rutini njege kože s Clarins-ovim novim proizvodom Radiance-Plus Golden Glow Booster. Jednostavno pomiješajte ovaj proizvod s bilo kojim proizvodom za njegu lica kako bi dodali efekt samotamnjenja svojoj uobičajenoj dnevnoj i noćnoj kremi.100% siguran, ultra jednostavan korak za blistavu, preplanulu kožu nevjerojatnog prirodnog izgleda. Najbolje od svega je što se može prilagoditi tvojoj željenoj razini samotamnjenja dodavanjem 1, 2 ili 3 kapi.

Douglas Protection Face Cream SPF30 - Krema za lice za zaštitu od sunca, 50ml, 99,90kn

Krema za lice sa SPF 30 zaštitnim faktorom iz nove Douglas Sun kolekcije pruža vašem licu pouzdanu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka. Kremasta tekstura bez ulja lako je razmaziva te ostavlja Vašu kožu lica mekom i mirisnom. Brzo upijajuća formula ne ostavlja ljepljiv osjećaj na koži. Aktivacijski kompleks s melaninom potiče brže tamnjenje te produžuje trajanje osunčane boje kože.

Douglas Self-Tanning Face And Body Wipe - Maramica za samotamnjenje, 14,90kn

Maramice za samotamnjenje iz nove Douglas Sun kolekcije osmišljene su kako bi vašoj koži pružile osunčani izgled s prekrasnim sjajem u samo nekoliko minuta bez izlaganja suncu. Jednostavno nanesite i uživajte u osunčanom tenu kao s plaže. Lagana formula koja ostavlja ugodan miris na koži.

Douglas Gradual Self-Tanning Concentrate - Koncentrat za samotamnjenje, 30ml, 115,00kn

Ovim koncentratom iz nove Douglas Sun kolekcije možete svoj omiljeni proizvod za njegu tijela transformirati u inovativan proizvod za samotamnjenje koji vam osigurava osunčani ten tijekom cijele godine. Uz aktivacijski kompleks sa sjemenkama rogača, formula potiče prirodnu proizvodnju melanina i tako osigurava da vaša koža brže tamni i duže ostaje preplanula. Kremastu teksturu koncentrata lako možete pomiješati s uobičajenim sredstvom za njegu vaše kože, a zahvaljujući ekstraktu marelice vašoj koži osigurana je i prijeko potrebna hidratacija. Za savršeno preplanuli, ujednačen ten prekrasnog sjaja.

Douglas Protection Body Lotion SPF30 - Losion za zaštitu od sunca, 50ml, 44,90kn

Uskoro stiže sezona sunčanja, zato je potrebno osigurati se na vrijeme s kvalitetnim proizvodima za zaštitu kože od sunca. Losion za tijelo za SPF 30 zaštitnim faktorom iz nove Douglas Sun kolekcije pouzdano štiti vašu kožu od štetnih UVA i UVB zraka. Kremasta tekstura bez ulja, s ugodnim mirisom, lako je razmaziva i daje koži osjećaj mekoće. Brzo se upija i ne ostavlja ljepljiv osjećaj na vašoj koži.

Rituals Sun Protection Face Cream SPF 50 - Krema za zaštitu od sunca, 50ml, 139,90kn

Bogata hidratantna krema koja se brzo apsorbira u kožu. Štiti kožu od ranog starenja pod utjecajem UVA i UVB zraka te potiče sunčani ten. Napredni sustav zaštite sadrži snažan prirodni antioksidantni kompleks na bazi organskog bijelog čaja, prirodnog vitamina E i ginkgo bilobe

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".