Proizvodi koje trebate dodati u ljetnu rutinu njege kose kako biste je zaštitili od utjecaja sunca i soli

Korištenje je vrlo jednostavno, a rezultati nakon redovitog korištenja su izvrsni!
Vidi originalni članak

Phytoplage zaštitno ulje za kosu je hranjivo ulje za zaštitu jako suhe i oštećene kose tijekom izlaganja suncu, morskoj soli ili kloru u bazenima. Proizvod koji morate imate u svojim torbicama i na ručniku tijekom ljetnih mjeseci kako biste izbjegli oštećenja kose i nezadovoljstvo na jesen.

Zahvaljujući UV filtru djeluje kao nevidljivi fotozaštitni štit na kosi. Sadrži ekstrakte nevena, vrbe i ružmarina za hidrataciju i omekšavanje, vosak masline koji dubinski hrani kosu i ricinusovo ulje za sjaj. Nakon upotrebe kosa je nahranjena i zaštićena od UV zračenja i dehidracije te joj je očuvan sjaj i mekoća. Ovo ulje je pravi uljepšavajući tretman za kosu koji osim što hrani i obnavlja vlakna, bilo da se radi o ravnoj ili kovrčavoj kosi, pruža joj efekt "mokrog izgleda". Na kosi ostavlja voćni ljetni miris.

Korištenje je vrlo jednostavno! Raspršiti na suhu ili mokru kosu prije i tijekom izlaganja suncu. Ponoviti postupak nakon svakog kupanja.

Phytoplage zaštitni sprej za kosu nemasni je sprej idealan za zaštitu normalne do suhe kose tijekom izlaganja suncu, morskoj soli ili kloru u bazenima.

Must have je ovo proizvod za sve one koji vole svoju kosu i žele joj pružiti najbolje od prirode i tijekom lejtnih mjeseci, a ne žele kompromis kad je u pitanju stil. I ovaj PHYTO proizvod zahvaljujući UV filtru djeluje kao nevidljivi fotozaštitni štit na kosi. Sadrži ekstrakte nevena, sjemenki suncokreta i slatkog badema za mekoću, volumen i sjaj te indijski lotos za hidrataciju kose.

Nakon uporabe kosa je zaštićena od UV zračenja i dehidracije te joj je očuvan sjaj i mekoća. Može se koristiti za lagano stiliziranje kose jer održava lepršavost i volumen kose. Na kosi ostavlja nježni miris jasmina i mošusa.

Kao i svi PHYTO proizvodi namijenjeni kućnoj upotrebi vrlo su jednostavni za korištenje, a rezultati vidljivi na kojima će vam svi zavidjeti! Raspršite na suhu ili mokru kosu prije i tijekom izlaganja suncu. Ponoviti postupak nakon svakog kupanja.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".