Priželjkujete novu manikuru, a nemate ideje? Ovo su najljepše nijanse koje ćemo nositi ove zime

Od klasične crvene i nude preko efektne plave pa do zagasitih nijansi narančaste i žute - ova zima donosi za svakog ponešto.
Vidi originalni članak

Lijepa i uredna manikura može biti odlična točka na "i" svakoj odjevnoj kombinaciji, a bez obzira na to idete li na manikuru u kozmetički salon ili je radite u kućnoj radinosti, svi imamo isti cilj - imati njegovane ruke koje ostavljaju wow-efekt. Zima i hladni dani sa sobom donose tamnije nijanse kao što su bordo, boja vina, tamnije nijanse ljubičaste, plave, zelene, sive, kao i neizostavnu crnu i vječni klasik - jarku, crvenu nijansu.

Nude nijanse poželjne su u svim godišnjim dobima pa tako i tijekom zimskim dana, a ako želite malo eksprimentirati, možete se poigrati sa zagasitim nijansama narančaste i žute. Nakon odabira boje, dolazi red na manikuru, a izbora je uistinu mnogo - osim klasične manikure, možete svaki nokat odvažno obojati u drugu nijansu ili biti maštoviti i odlučiti se za nail art koji izgleda uistinu posebno i jedinstveno. Izdvojili smo najljepše boje lakova za nokte koje možete isprobati u zimski danima, ali i tijekom cijele godine. 

Yves Saint Laurent La Laque Couture Fuchsia Over Noir, 174,33 kn

Lancôme Le Vernis Minut, 149 kn

Catrice ICONails Taupe League, 23 kn

OPI Texas Collection, San Tan-Tonio, 58,30 kn

Bourjois 1 Seconde, Let's get ready

essie 426 Playing Koi Nail 

essie 88 Licorice

OPI Scotland Limited Edition Infinite Shine

OPI Euro Centrale Collection I Saw…U Saw…We Saw…Warsaw

Chanel Le Vernis Blanc White

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".