Kako prirodno do duljih trepavica?

Zavodljive trepavice nikad ne izlaze iz mode!
Vidi originalni članak

Duge trepavice smatraju se pojmom ljepote. Žene diljem svijeta svakodnevno stavljaju tone maskare kako bi izduljile trepavice i istaknule oči, profesionalni vizažisti gotovo nijedan make up look ne postižu bez umjetnih trepavica, a da ne spominjemo trend ekstenzija trepavica koji je prodrmao i Lijepu Našu. Ako ste jedna od mnogih koja svakodnevno koristi uvijač, maskaru i imali ste ekstenzije trepavica vjerojatno ste primijetili da su se one prorijedile, što je normalno. Također, ako prirodno imate manje, kraće ili rjeđe trepavice imamo spas za vas! 

Maska za dulje trepavice: 
-jaja
-ricinusovo ulje

Uzmite dvije kapi bjelanjka i dvije kapi ricinusovog ulja i izmiješajte ih. Nanesite smjesu na trepavice kistom (stari kist maskare opran baby uljem ili micelarnom vodom će poslužiti) nježnim pokretima i ostavite da djeluje preko noći. Ako ovaj postupak primijenite samo tri noći zaredom, primijetit ćete rezultate – dulje i gušće trepavice. 

Zašto bas ova dva sastojka?

Jaja sadrže protein zaslužan za jačanje trepavica. Bile vaše trepavice slabe ili sklone padanju, protein iz jaja riješit će problem. Ricinusovo ulje poznato je kao broj jedan prirodan lijek za rast kose pa tako i trepavica. Vitamin A iz ricinusovog ulja popravit će oštećenja i poticati rast trepavica. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".