Prirodne formule u BOCASSY proizvodima ne dozvoljavaju koži vidljivo starenje!

FOTO: promo FOTO: promo FOTO: promo
Vitamini možda više nisu glasan trend u kozmetici, već smo ih upoznali i dokazali na mnoge načine, ali njihova neophodnost i anti-age djelotvornost ne možemo zaobići kako u prošlosti tako niti danas.
Vidi originalni članak

Stoga su samo jedan, dva ili pak sva tri ta neophodna vitamina (u svim svojim oblicima), koja koži ne dozvoljavaju vidljivo starenje, sadržani su u svakom proizvodu koji se ozbiljno bavi anti-agingom kože, te pomlađivanjem.

Bocassy proizvodi za njegu kože u potpuno prirodnim formulama (bez parabena, mineralnih ulja, itd) sadrže veliki udio vitamina koji sinergijski djeluju na poboljšanje biomehaničkih svojstava kože čineći ju čvrstom i elastičnom, te djelujući na smanjenje ili odgađanje pojave bora na koži.

Bilo da se radi o mlađoj koži gdje se ne vide ili se tek naziru prvi znakovi starenja ili o zrelijoj koži gdje su osim vidljivih bora izraženi i ostali nevoljeni znakovi poput opuštenosti kože, mlohavosti ili kože bez sjaja, vitamini su oni koji djeluju na pomlađivanje, zatezanje, i održavanje i revitalizaciju mladenačkih funkcija kože, te na opće zdravlje i tonus.

Neki od proizvoda iz Bocassy linije obogaćeni vitaminima su:

Resilience & Recharge Serum – za podizanje čvrstoće i snažnu hidrataciju – sadrži vitamine A, E i B u prirodnoj formuli koja snažno obnavlja mladenačke karakteristike kože.

Max-Moisturizer Protect & Moisturize Complex – za zaštitu i obnovi kožne barijere – sadrži vitamine F i E

Resilience & Recharge Light day cream – za hidrataciju i čvrstoću kože – sadrži vitamin B u zelenom čaju koji, specijalnim tehnološkim postupkom, podižu vlažnost u koži za preko 41%.

Više informacija potražite na www.bocassy.com

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".