Prirodna anđeoska ljepota

FOTO: Instagram user doutzenkroes FOTO: Instagram user joansmalls FOTO: INSTAGRAM FOTO: Twitter user GiGiHadid FOTO: Instagram user alessandraambrosio FOTO: Instagram user adrianalima FOTO: Instagram user sarasampaio
Neke od anđelica Victoria's Secreta objavile su fotografije na kojima poziraju bez trunke šminke i tako dokazale da se ne nalaze slučajno na listi odabranih...
Vidi originalni članak

Svake godine uoči velike godišnje revije Victoria's Secreta, ili bolje rečeno showa, razni mediji objavljuju zanimljive podatke. Raspravlja se o tome koliko anđelice vježbaju, što jedu, koliko se litara tekućeg pudera, kila šljokica, ekstenzija i umjetnih trepavica potroši za samo sat vremena showa. 

Istina je da su djevojke dva mjeseca prije revije u posebnom režimu. Itekako paze što unose u organizam kako bi njihova linija bila savršena, ali i koža blistava, a kosa sjajna. Istina je i da ih uređuje cijeli team profesionalaca prije no što prošeću pistom, ali isto tako je istina i ako su djevojke prekrasne u sasvim prirodnim izdanjima. 

Kako bi "začepile usta" brojnim zlobnicima koji zagovaraju teoriju kako baš svi mogu biti tako prekrasni uz pomoć frizera, trenera, šminkera i nutricionista, neke od djevojaka, GiGi Hadid, Doutzen Kroes, Adriana Lima, Joan Smalls, Sara Sampaio i Alessandra Ambrosio, na društvenim su mrežama objavile fotografije na kojima poziraju bez trunke šminke i tako pokazale da su i potpuno prirodne naprosto prekrasne. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".