Pripremite svoju kosu za niske temperature ovim proizvodima!

Kao i koža, i kosa pokazuje posljedice izloženosti niskim temperaturama. Zbog toga je važno da tijekom zime imate odgovarajući regenerator i šampon koji će osigurati sve ono što vaša kosa treba!
Vidi originalni članak

Kako biste spriječili isušivanje kose zbog niskih temperatura i suhoh zraka nastalog zbog rada grijanja, trebate se njome posebno pozabaviti. Dodatno joj se posvetite, pokušajte ne pretjeranu prati ju, a kako ne biste i sami utjecali na isušivanje fenom, radije što možete više ostavite da se kosa prirodno osuši. Tijekom zimskih mjeseci, pronađite i masku za kosu koju ćete stavljati barem jednom tjedno, a pokušajte i biljna ulja, od kokosovog do bademovog ili maslinovog nanijeti na kosu prije pranja. Zatim ju omotajte ručnikom i držite što dulje možete!

Olival Natural šamponi sa eteričnim uljima

Alternativa šamponima za kosu koji sadrže agresivne sastojke i štete okolišu su tvari dobivene iz biljaka koje učinkovito i povoljno djeluju na zdravlje vlasišta i sjaj kose te ne narušavaju prirodnu ravnotežu okoliša. Zamjenu za ovu agresivnu tvar proizvođači prirodne kozmetike pronašli su u Coco glucosidu, tvari dobivenoj iz kokosovog ulja, pšenice i voćnih šećera. Vrlo lako stvara pjenu i dobro čisti kosu, bez negativnog isušivanja vlasišta. Ujedno postiže i dodatni učinak kondicioniranja kose, pa uz takav tip šampona nije potrebno koristiti regeneratore. Tvar je potpuno biorazgradiva te ne narušava prirodnu ravnotežu otpadnih voda i okoliša.

Olivalovi šamponi Natural Lavanda i Menta namijenjen je suhoj i oštećenoj kosi. Sadrži eterična ulja mente i lavande čija njegujuća svojstva obnavljaju kosu te joj vraćaju mekoću i sjaj, dok je Olival Natural Ružmarin i Limun idealan odabir za masnu kosu. Uspostavlja prirodnu ravnotežu vlasišta jer eterično ulje ružmarina umiruje, a limun prirodno isušuje masno vlasište i njeguje kosu. Za osjetljivo vlasište tu je Natural Sensitive koji ublažava svrbež i nadražaj te uklanja neugodan osjećaj zatezanja.

Nivea hairmilk linija

NIVEA Hairmlik linija koja sadrži šampon i regenerator idealna je za žene sa suhom i lagano oštećenom kosom - sadrži kremastu formulu koja čisti, obnavlja i jača kosu te ju ne čini teškom. Glavni sastojci formule su mliječni proteini koji jačaju kosu iznutra i oživljavaju je kako bi bila podatna na dodir, ulje makadamije koje prodire dubinski u kosu i time povećava njezinu elastičnost te Eucerit® koji obavija površinu kose i tako je štiti od vanjskih utjecaja.

NIVEA Hairmilk šampon - šampon za njegu suhe i lagano oštećene kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i Eucerit®-om koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok Eucerit® daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Kremasta formula obavija svaki pramen kose čineći ju glatkom i lepršavom.

NIVEA Hairmilk regenerator - regenerator za njegu suhe i lagano oštećene kose s mliječnim proteinima, uljem makadamije i Eucerit®-om koji njeguje kosu i ne čini ju teškom. Mliječni proteini jačaju kosu iznutra i čine ju podatnom, ulje makadamije ju hidratizira i povećava njenu elastičnost dok Eucerit® daje kosi prekrasan sjaj i štiti ju od oštećenja. Kremasta formula obavija svaki pramen kose čineći ju glatkom i lepršavom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".