Pripremite se za sunčanje i zaštitite od preranog starenja, koža će vam biti zahvalna

Linija se sastoji od tri proizvoda, čija ja glavna namjena zaštita kože od preranog starenja i nepovratnog oštećenja kože uzrokovanog prekomjernim izlaganjem suncu
Vidi originalni članak

Luksuzni brend prirodne kozmetike Caudalie predstavio je inovativne proizvode najnovije linije za zaštitu od sunca. Riječ je o kozmetici koja koristi optimalan izbor biorazgradivih UVA i UVB filtera formule Ocean Protect koja štiti našu kožu od sunca ne zagađujući morski okoliš.

Linija se sastoji od tri proizvoda, čija ja glavna namjena zaštita kože od preranog starenja i nepovratnog oštećenja kože uzrokovanog prekomjernim izlaganjem suncu. Laboratorij Caudalie je osmislio novi patentirani antioksidativni kompleks, zasnovan na moćnoj kombinaciji svojstava grožđa, ekstrakta smreke, vitamina E te organske grožđane vodice. Ono što ove proizvode čini zaista jedinstvenima, jest činjenica da ne sadrže nijedan od dokazano štetnih kemijskih filtera, koji su nezdravi za kožu i toksični za morski ekosustav.

Anti-age krema za zaštitu od sunca savršen je način postizanja prirodne preplanulosti zahvaljujući Caudalie kompleksu antioksidanata koji pružaju maksimalnu zaštitu i snažno djeluju protiv starenja. Krema je pogodna za osjetljivu kožu jer ne sadrži silikone ni alkohol.
Ulje za sunčanje je dodir glamura u vašoj torbi za plažu. Formulirano bez alkohola i silikona, ulje je spoj hranjivih sastojaka iz sjemenki grožđa te sezamovog i suncokretovog ulja za blistavu preplanulu put.
Mlijeko za sunčanje u spreju jamči kompletnu zaštitu lica i tijela. Umiruje i vlaži kožu te doprinosi dugotrajnoj preplanulosti kakvu svi priželjkujemo.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".