Priče Croatina modnog proljeća

U heritage hotelu Amadria Park Capital u Zagrebu održano je snimanje kampanje za luksuzni modni hrvatski brand CROATA
Vidi originalni članak

Moderno okruženje s daškom tradicije i ugodnom atmosferom savršena je pozadina za rafinirani stilski igrokaz Paule Volarević i Marka Stagličića.

Šarenilo i elegancija Croatinih svilenih šalova, zavodljivo privlačnih u svojoj jednostavnosti, besprijekorno korespondira s akterima romantičnog susreta žene i muškarca, odmaknutog  od užurbane zagrebačke svakodnevice i sivila proljeća koje nikako da se probudi.  No zato radost iščekivanja, uzbuđenje zbog susreta pršti i blista upravo poput boja i dezena šalova u koje je utisnuto mnogo pažnje.
Ispreplitanje raznih nijansi koje zovu ljetne dane svojim kolorima i dezenima, savršeno se uklapa čak i u najjednostavniju kombinaciju, dodaje notu misterioznosti i elegancije, no odlično izgleda i s cvjetnim uzorcima i žarkim bojama. Prekrasan i upečatljiv šal može biti ključni faktor u garderobi žene i  svakim svojim milimetrom odražavati neporeciv smisao za estetiku. 

Prebačen preko ramena, upleten u kosu, svaki CROATA proizvod krije svoju priču ispričanu različitim bojama, dezenima i motivima, a napravljen je ručno do posljednjeg detalja i s ljubavlju upravo za ženu koja cijeni ljepotu. Prekrasan i upečatljiv šal može biti ključan faktor u garderobi, usmjeriti fokus na lice i biti upravo onaj kultni detalj zbog kojeg se osjeća privlačnom i sigurnom u svoju ženstvenost.

Zašto žene plešu?

Upravo sam ja onaj svevremenski modni dodatak koji pristaje uza sve. Neću ostati zaboravljen u torbi (da budem pri ruci, za svaki slučaj), odmah ću se naći oko vrata ili završiti upleten u kosi. Jer žena i kad je u žurbi želi biti dotjerana, a ja činim lice ljepšim, a srce razigranijim.
Nazovete li me ukrasom za sva vremena ili svako doba dana, neću se osjećati osobito ponosnom  jer  sam više od toga. Simbol elegancije, to već bolje zvuči, ali i od toga značim više. Lelujam, treperim, a upravo danas mirišem na proljeće. Uvijek sam spreman uhvatiti zrake svjetlosti ili čak obrisati suzu koja potajice klizne niz lice od proljetnog povjetarca ili gledanja u prejako sunce. A u posebnim prilikama, kao što je ova, znam i zaplesati. Dišem skupa s vama – punim plućima i veselim se. Jer važno je biti sretan.
Kampanja za naš domaći modni brend otplesana je u Amadria Park Hotelu, a šal čiju ste priču pročitali osvojiti će i vaša srca. I to ovog proljeća.

Što je muškarac bez dobre košulje?
Atraktivna sam, ugodna, podižem samopouzdanje. Postala sam osobni potpis dobro odjevena muškarca poput kvalitetnog odijela ili brzog automobila za one koji znaju koliko je važno ostaviti dojam, ali i uživati u životu. A upravo dobro skrojena košulja od vrhunskog materijala ključ je za uspjeh. Žene poboljšavaju svoje odjevne kombinacije raznovrsnim modnim dodacima, a kad je riječ o muškarcima, tu stupam na scenu – ja! Pouzdana, dobro izglačana, s kragnom koja je apsolutno čarobna. Muškarci se pouzdaju u mene, svejedno je jesam li bijela ili svijetloplava, s kravatom ili bez nje… A znam i zašto:  Muška moda ima veliki utjecaj na muški svijet, samo je privid da joj muškarci ne pridaju važnost.
Košulja čiju ste priču pročitali osvojiti će i vaša srca. I to ovog proljeća.

Evo zašto ne morate biti Parižanka
"Ne morate biti Francuskinja da biste bili Parižanka", rekao je veliki Karl Lagerfeld. No svaka žena dobro zna zbog čega će se osjećati lijepom i elegantnom, a to nije ni Pariz, ni make-up.
Sreća, puno srce i Croata šal tajna su uspjeha.
Taj šal sam ja. Pun boja, svilen i nježan. Mogu se vezati za svaku prigodu. Činim žene spremnima osvojiti svijet ili barem srca ljudi koji u blizini piju kavu. Napravljen sam u Hrvatskoj, ručno, u mene je uloženo mnogo truda i vremena kako bih se s vama još dugo družio. Tko zna, možda će me netko i naslijediti i nastaviti moj život. Jer ja zaista ne znam za odbacivanje. Na meni se isprepliću razne nijanse boja, najčešće onih koje zazivaju ljetne dane i odvažno se druže s bijelom bojom i cvjetnim haljinama. Odat ću vam još jednu tajnu – živim za one koje znaju prepoznati ljepotu i zato ne podliježem sezonskim modnim diktatima, možda ću zvučati pomalo arogantno, ali ja ih stvaram. Opipajte moje niti, nježnije su od snova…
Šal čiju ste priču pročitali osvojiti će i vaša srca. I to ovog proljeća.

"Biti Audrey Hepburn vrlo je jednostavno i dostižno, zabacite svoju kosu, kupite velike naočale i malu haljinu bez rukava“, rekla je glumačka diva poznata po svojoj gracioznoj ljepoti. A kada se uz malu bijelu haljinu ogrne šal koji miriše na proljetno cvijeće, njegov pogled dugo, dugo će se zadržati na njoj, ali i na meni. Možda će se zapitati koliko je svilenkastih niti utkano u moju nježnu teksturu? Podsjećam li ga na ružičasto poljsko cvijeće ili pak na morsku dubinu koja je toliko intenzivna da se čini ljubičastom. Meni je svejedno jer znam da sam oko ramena prelijepe djevojke. Zar bi moglo biti drukčije? Ona koju ja zagrlim, zaslužuje svu nježnost ovoga svijeta. To mi je svrha, zbog toga i postojim! Šal čiju ste priču pročitali osvojiti će i vaša srca. I to ovog proljeća.

A kravata?
Vjerujte mi, ja znam najbolje kolika je moja moć i kako učiniti muškarca dopadljivim, pouzdanim i atraktivnim. Kad bolje razmislim, ja sam Sveti gral muške mode. Svaki stilist reći će kako treba nositi svijetle košulje sa spuštenom kragnom i atraktivnom kravatom. A ja sam upravo takva, ističem muževnost na najblistaviji način. Izrađena sam ručno upravo za pravog muškarca – nježna pod prstima, uglađene teksture i profinjenosti. Odavno ne  služim samo za službene večere ili svečana događanja , ja sam upravo onaj detalj koji će povezati cjelinu i činiti razliku između toga hoće li moj vlasnik izgledati opušteno ili formalno, ide li van s prijateljima ili na poslovni sastanak. A kad se nađe s ljupkom djevojkom, možda će pažljivo dotaknuti čvor i zadržati prste malo dulje kad osjeti nježnost svilenih niti. 
Ako se pitate koju kravatu trebate nositi na svoj idući sastanak, odaberite mene. Sa mnom ne možete pogriješiti.
Kravata čiju ste priču pročitali osvojiti će i vaša srca. I to ovog proljeća.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".