Visoka kvaliteta, niska cijena

Zanimljivi brend kozmetike dostupan je diljem Europe pa tako i Hrvatske a ističe se ponajprije svojim pristupačnim cijenama. No postoji li nešto više iza Essence-a, tko stoji iza brenda i koja je njihova filozofija otkriti ćemo danas...
Vidi originalni članak

Essence kozmetika želi pružiti djevojkama jednostavan pristup raznolikim proizvodima koji će ih potaknuti da izraze svoj stil pomoću vesele kozmetike širokog asortimana. U zanimljivim novim kolekcijama koje predstavljaju gotovog svakoga mjeseca uspjevaju ponuditi nešto za svakoga. Ono što ih također razlikuje od velike većine kozmetičkih brendova sa nižom cijenom proizvoda je što imaju izričita i stroga pravila o ne trestiranju svojih proizvoda na životinjama.

Essence kozmetika ne provodi nikakva testiranja na životinjama, te je jedan od najvažnijih čimbenika kod odabira dobavljača. Prilikom odabira suradnika također je bitno da dokažu kako nemaju poveznice sa tvrtkama koje podržavaju testiranje na životinjama.

Jeste li se ikada zapitali kako je Essence kozmetika toliko pristupačnih cijena? Možda ste se zapitali: ako je tako jeftino – koliko kvalitetna može biti?

Vjerovali ili ne kvaliteta im je najvažnija. Upravo iz tog razloga većina njihovih proizvoda proizvodi se isključivo u Europi kod provjerenih proizvođača. Za njih kvaliteta je puno važnija od velikih marketinških kampanja. Zato njihov brend prestavljaju, animirani likovi. Zasigurno ste primjetili kako Essence nikada nije imao “poznato” lice za svoje zaštitno lice jer smatraju da je taj novac korisnije uložiti u sami proizvod. Sličan stav imaju prema pakiranju proizvoda.

Još jedna od važnih politika za njih je: nema tajni! Popis sastojaka svih proizvoda možete na web stranici al i knjižici koja se dobije uz svaki proizvod.

Ovaj pozitivni brend krije mnoge tajne koje možda do sada niste znali pa preporučamo da probate njihove proizvode i uvjerite se sami u kvalitetu koja se nudi!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".