Neizostavan pribor u vašoj kometičkoj torbici

U mnoštvu pribora, odabrali smo one must have
Vidi originalni članak

Kad je šminkanje u pitanju, postoji mnoštvo kistića, spužvica i svega ostalog. Oni naravno pomažu da što lakše nanesete proizvode i da dobijete najbolji mogući efekt, ali je prava investicija stvoriti svoj idealan set alata za šminkanje. Upravo zato smo napravili popis proizvoda koje morate imati!

Pinceta 

​Prije nego počnete s kupovinom kistića, postoje alati koji su mnogo važniji. Pinceta je definitivno jedna od njih i morate ju imati u svojoj kozmetičkoj torbici. 

Uvijač trepavica 

Prije nanošenja maskare, uvijte trepavice i dobit ćete bolji efekt i jednostavnije ćete doći do zavodljivog pogleda i dugih trepavica.

Spužvice za nanošenje podloge 

Nanosite li podlogu, korektor najbolji rezultat ćete dobit tapkajućim efektom sa spužvicom jer će se tako podloga stopiti s vašom kožom.

Kistići 

Od mnoštva kistova koji su preplavili tržište, za početnički set trebate: veliki kist za nanošenje pudera u kamenu, kist za bronzer i rumenilo, za popunjavanje obrva i dva za oči – za nanošenje sjenila i veći za blendanje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".