Pretvorite dom u oazu za opuštanje

Znamo kako od doma napraviti Wellness i opustiti se!
Vidi originalni članak

Užurbani način života, stres na poslu i sve ostalo, zna prilično iscrpiti sve nas i vjerujemo da često pomislite kako bi vas, barem nekoliko sati u wellnessu, spasilo. Međutim, nismo svi u istim mogućnostima, što financijskim, što s vremenom pa je dobro uzeti barem sat vremena za sebe i pretvoriti dom u SPA oazu. Evo nekoliko trikova koje mi koristimo za opuštanje. 

1) Pustite si SPA muziku ili bilo koju na sličnu varijantu. Naš odabir je „solitude music“ koji je toliko opuštajuć da ima trenutan učinak
2) Malo kapi eteričnog ulja nakapajte u lampicu za eterično ulje ili još bolje, u posudu s vodom na radijatoru i aromatizirajući miris će vaš dom pretvoriti u wellness
3) Prigušite svijetla ili samo upalite svjećice
4) Sad je vrijeme za opuštanje i odabir je vaš: opuštajuća kupka, čitanje knjige, samo odmaranje, razmišljanje, njega lica i tijela.. Što god odabrali, neka je ovo vrijeme samo vaše i samo za vas.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".