Preslatke manikure zbog kojih ćete se oprostiti od dugih noktiju i bez problema ih napraviti sami

Ovog proljeća nose se kratki nokti i najslađe manikure!
Vidi originalni članak

Dugi i njegovani nokti svojevrstan su nakit za ruke, ali što kada ih uslijed listanja i pucanja, ali i zbog trenutačne situacije s pandemijom i savjeta stručnjaka, ipak moramo malo više skratiti? Baš ništa! Vaši nokti mogu i dalje izgledati predivno i na kraćoj dužini.

Osim što će uz lijepu i urednu manikuru vaši kratki nokti i ruke izgledati njegovano, više se nećete morati suočavati sa stalnim iritantnim nedostacima dugih noktiju, poput nespretnog tipkanja na tipkovnici.

U videu pogledajte kako skinuti trajni lak kod kuće:

Tajna je svakih lijepih noktiju pravilna njega ruku, ali naravno i čistoća i oblik noktiju. Kratki nokti ipak zahtijevaju poseban tretman. Kako bi izgledali elegantnije i dulje, najbitnije je pogurati ili ukloniti kutikulu oko nokta kako bi se vidjeli mali svijetli polumjeseci uz sam korijen. Pored toga, manikeri koriste tehnike kojima bi i vizualno učinili nokte duljima, poput iscrtavanja na vrhovima pa to možete isprobati i sami kod kuće. 

Bilo da su vam dosadili dugi nokti ili čekate da se kozmetički saloni ponovno otvore, donosimo vam prava mala umjetnička djela na noktima koja vam mogu poslužiti za inspiraciju. 

FOTO: Instagram @polished_yogi FOTO: Instagram FOTO: Instagram @nailroom_katya.kolchenko FOTO: Instagram @manosby.ivana FOTO: Instagram @manifakturanailbar FOTO: Instagram @_galaroom_ FOTO: Instagram @opi_by_jo FOTO: Instagram @vainillabeautycr FOTO: Instagram @manifakturanailbar

Kod influencerice Slađane Ostić uvijek nađemo super ideje za manikure koje će lijepo izgledati i na kratkim noktima:

FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki FOTO: Instagram @slakipalaki

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".