Proizvodi za sjaj i ljepotu kose

Za prekrasnu kosu potrebno je mnogo njege, a šampon igra ključnu ulogu...
Vidi originalni članak

Njegovana i lijepa kosa  san je svake žene. To znači da je ujedno zdrava, sjajna i da s njom lako možemo oblikovati frizure. Nastupile su niske temperature koje najviše štete kosi, a hladnoća i suhi zrak grijanih prostorija najveći su neprijatelj kose koja se isušuje, puca, gubi sjaj, volumen i počinje izgledati beživotno. Za njegu su potrebni odgovarajući i kvalitetni preparati, a u Metrou su šamponi sniženi 30 posto.

Frutella šamponi namijenjeni su čestom pranju svih tipova kose. Šampon je baziran na sirovinama biljnog podrijetla, ne iritira kožu i sluznicu, a nakon pranja kosa postaje mekša i podatnija 

Pantene šamponi su za sve ljubitelje ove svjetski poznate marke, a idealna je prilika ovaj vikend doći u Metro jer su svi proizvodi iz asortimana sniženi čak 30 posto.

Le Petit Marselialis linija je za njegu kose inspirirana Provansom.  Proizvodi za njegu kose Le Petit Marseillais kosi će podariti zdrav i njegovan izgled, a nas će uvesti u čaroban svijet inspiriran prirodnim i zavodljivim bogatstvima južne Francuske. Osim za njegu kose, na akciji su i preparati za njegu tijela, sniženi za 30 posto.

 
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".