Jennifer Lawrence u novoj kampanji za Dior

Jennifer Lawrence i Dior dobitna su kombinacija! Nova suradnja izgleda fenomenalno i jedva čekamo vidjeti kakve nam nove beauty proizvode Dior sprema..
Vidi originalni članak

Jennifer Lawrence jednako je omiljena među muškarcima kao i među ženama. Dok muškarce privlači izgled djevojke iz susjedstva sa sjanim humorom, žene su oduševljene njenom iskrenošću i s time što se mogu poistovjetiti sa njom. Simpatična Jen ponekad je čak neugodno iskrena,ali jedno je sigurno. Iskače iz mase zvijezda te je zbog toga traženo lice za kampanje.

Brend kojemu je vjerna je Dior te je upravo predstavljena još jedna kampanja u kojoj Jennifer ima glavnu ulogu. Nova kolekcija ruževa koju predstavlja svjetlo dana ugledati će 1.rujna.  Za sada dobili smo uvid u kolekciju u obliku zanimljivog videa a ostatak ćemo imati priliku vidjeti 31.kolovoza, dan prije velikog dana kada će kolekcija biti u potpunosti predstavljena.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".