Predstavljena nova linija Olival prirodnih deo krema

Olival otvorio novi pogon za proizvodnju prirodne kozmetike
Vidi originalni članak

Olival je predstavio novu liniju Natural deo krema u svom novom domu prirodne kozmetike. Ova perspektivna tvrtka kakvu danas poznajemo, svoje 23 godine dugo poslovanje obilježila je otvorenjem novog proizvodnog pogona, ujedno i nove adrese svojih budućih kozmetičkih preparata prirodnog podrijetla. Direktor Marijan Pojatina upoznao je prisutne s razvojem Olivala kroz povijest i novom poslovnom zgradom unutar koje se nalaze proizvodni pogon i poslovni prostori, a magistraVlasta Pojatina s novom linijom Natural deo krema. Događanju su nazočili predstavnici medija i poslovni partneri tvrtke.

Nova linija Natural deo krema odiše prirodom, a sadržani sastojci koji pružaju dugotrajnu svježinu idjelovanje, dodatno su oplemenjeni blagim prirodnim mirisima. Mineralnapodloga sa sodombikarbonom (natrijev hidrokarbonat) u obliku kristalnih mikročestica, aktivna je tvar ovih deo krema, ujedno i Olivalov svojevrsni povratak tradiciji. Izvrsno neutraliziraju znoj dok sadržana eterična ulja djeluju antibakterijski i koži daju ugodan miris. Prednost ovih formulacija je istovremeno dezodoriranje, njega i hidratizacija kože tijekom cijelog dana, a dugotrajnost i produženi učinak djelovanja osigurava uljna podloga: karite maslac i kokosovo ulje. Natural deo kreme ne sadrže opasne tvari, š to je dodatno potvrđenoNATRUE certifikatom za prirodnu kozmetiku, a pomno usklađeni 100% prirodni sastojci namijenjeni su i najosjetljivijoj koži i u svim razdobljimaživota.

Nemaju negativan učinak na kožu niti okoliš, neštete ozonu, ne začepljuje pore, omogućuju koži daprirodno diše, s krajnjim rezultatima njegovane i zdrave kože bez neugodnih mirisa tijekom cijelogdana.

Linija Natural deo krema sastoji se od pet različitih kombinacija koje zbog svojih posebnosti pokrivajuširoku ciljnu skupinu i potrebe.Natural deo kremaružmarin i limunsvojim blagim antiseptičkim učinkom sprječava razvoj mikroorganizama i neugodnih mirisa uz osvježavajuću citrusnu notu, dok

Natural deo mentu i lavandučini kombinacija istoimenih eteričnih ulja, idealna formulacija za vruće ljetne dane kroz jedinstven osjećaj ugode i hlađenja na koži. Opojan i suptilan miris ruže glavna je osobina Natural sensitive rose, namijenjene osobama vrlo osjetljive kože i podložnih alergijskimreakcijama.
Čajevac je poznat kao najsnažniji prirodni antiseptik te je stoga i najizražajniji i najtraženiji u kategoriji prirodnog dezodoriranja, pa Natural deo antibacterial krema sasadržanimčajevcemima snažan učinak koji traje tijekom cijelog dana. Namijenjen je osobama koje se pojačano znoje,bave se sportom ili su izlož ene dodatnim naporima.

Natural deo krema zeleni čajblagog je i izuzetnougodnog mirisa, a posebno se ističe snažnim antioksidacijskim djelovanjem na slobodne radikalenastale znojenjem. Novi dom Olival prirodne kozmetike izuzetno je funkcionalan. Kroz izvrsnu povezanost svih proizvodnih dijelova, uz pojač ani proizvodni kapacitet za 4-5 puta u odnosu na dosada š nji , novi poslovni prostor prilagođen je našemduhui potrebama te timskom radu. Tome doprinosi  open space uredski prostor povezan s razvojnim laboratorijem koji je dodatno oplemenjen biljkama. Sve to izuzetno je inspirativno za stvaranje novih formulacija i preparata s p otpisom Olivala.

Naglasila je magistra Vlasta Pojatina Ova perspektivna tvrtka proizvodnju je započela sa svega 3, a danas broji 103 proizvoda iz kategorije za njegu lica, tijela, kose, dezodoriranja, proizvoda za sunčanje kao i farmaceutske gelove. Inspirativan novi proizvodni pogon potiče na osmišljavanje novih formulacija, pa tako do konca 2017.godine Olival planira plasirati novih 20 proizvoda na hrvatsko i strana tržišta, a trenutno osmišljavajunove formulacije preparata za sunčanje

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".