Predstavljen veganski biljni maslac Azena kozmetike

Novost na kozmetičkom tržištu s domaćim potpisom.
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko godina sve je veći broj osviještenih ljudi, kupaca i korisnika kozmetičkih proizvoda koji traže baš one koji nisu testirani na životinjama, kozmetičke proizvode koje mogu koristiti i vegani. Azenina nova vegan formula sa brzo upijajućom bazom nevena, gaveza i voska uljane repice dati će vašoj koži zdravi, svilenkast sjaj i elastičnost te podići prirodni imunitet vaše kože. Lavanda i komorač potaknuti će cirkulaciju a njihova aromaterapeutska svojstva će vas opustiti. 100% prirodni, certificirani sastojci u ovom ručno rađenom maslacu za tijelo dati će vam osjećaj privatnog spa tretmana svaki dan.

AZENA biljni setovi, dolaze u dvije različite verzije, nude svakodnevne spa tretmane u vašoj kupaonici, idealan su poklon bilo za rođendan, nadolazeće blagdane, poslovne partnere ili vaše najdraže.

AZENA Ljubičasti  set  nudi dva proizvoda : Biljni piling za tijelo i VEGANSKI biljni  maslac – lavanda i komorać koji će vas razmaziti darujuči vam meku i podatnu kožu. Njihova aromaterapeutska svojstva umiriti će vas i opustiti na kraju dana.

AZENA Plavi set snagom biljaka kao što su metvica, tangerina , neven, gavez i lavanda nudi širok spektar benefita za kožu. Bilo prilikom tuširanja, njege nakon depilacije ili brijanja vaša koža če biti nahranjena, zdrava a vaš um osvježen i bistar.

AZENA biljna mast koja se nalazi u ovom setu naš je bestseller i na tržištu je prisutna preko 35 godina.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".