Predstavljen novi miris, Givenchy L’Interdit: Kao stvoren je za ljubitelje floralnih i drvenastih nota

Eau de Parfum Rouge kuca novom senzualnošću, a njegov primamljivi miris vas preplavljuje sveobuhvatnom privlačnošću.
Vidi originalni članak

Prkosi konvenciji, oslobađa se, zrači: od svog nastanka, L’Interdit je uvijek bio snažan katalizator oslobađajućih moći. Novi opus odaje počast kultnoj L’Interdit boji, crvenoj, koja isijava iz bočice. Preplavljen svjetlošću, čini se kao da gori.

Eau de Parfum Rouge, izradili su mirisni nosevi Dominique Ropion, Anne Flipo i Fanny Bal. Izvorni cvjetni buket obuhvaćen je toplinom crvene naranče. Eksplozivne note potaknule su afrodizijačke naglaske đumbira s daškom svježine.

Subverzivne drvene bazne note, sa zadimljenim, podzemnim akcentima vetivera i pačulija, stapaju se s očaravajućom, ležernom slatkoćom sandalovine stvarajući gorući, osjetilni potpis.

Eau de Parfum Rouge kuca novom senzualnošću, a njegov primamljivi miris vas preplavljuje sveobuhvatnom privlačnošću.

U skladu s politikom odgovornosti prema društvu i zaštiti okoliša pod nazivom „Dare to Reinvent“, Givenchy Parfums svoje prepoznatljive prirodne sastojke L’Interdit Eau de Parfum Rouge mirisa koristi iz identificiranih izvora. Oni potječu iz sektora koji se obvezuju minimizirati svoj utjecaj na okoliš.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".