Predstavljamo Mr. Burberry, novi Eau de Parfum

Mr. Burberry Eau de Parfum je inspiriran Londom u noći.
Vidi originalni članak

Predstavljamo Mr. Burberry Eau de Parfum, nanovije poglavlje u Mr Burberry priči. Stvoren i osmišljen od strane Christophera Baileya, koji je radio sa poznatim parfumerom Francisom Kurkdjianom, Mr. Burberry Eau de Parfum je dublja, senzualna interpretacija Mr. Burberry Eau de Toilette.

Miris

Mr. Burberry Eau de Parfum je inspiriran Londom u noći. Topao, senzualan i drvenast, miris spaja klasične sastojke britanske muške parfumerijske tradicije. Aromatične note tarragona sa umirujućim notama cimeta povezane su sa bogatim patchouliem te gustom drvenastom notom ambre i vetivera.

Bočica

Bočice je osmišljena u čast Burberry balonera te njegovih dizajnerskih detalja. Odvažna i muška, sa poklopcem u stilu gumba, dok rukom zavezani čvor od Gaberdina resi vrat bočice te slavi više od 100 godina otkako je Thomas Burberry osmislio taj bezvremenski materijal. Tamno lakirana bočica prenosi nam tople, senzualne note mirisa.

Linija

 Mr. Burberry Eau de Parfum 100ml – 723kn

 Mr. Burberry Eau de Parfum 50ml – 518kn

 Mr. Burberry Eau de Parfum 30ml – 459kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".