Predstavljamo 10 najboljih jesenskih parfema

FOTO: Promo FOTO: PR/Chanel FOTO: PR/Missoni FOTO: PR/Chloe FOTO: PR/Shiseido FOTO: PR/Tom Ford FOTO: PR/SJP FOTO: PR/Dolce & Gabbana FOTO: PR/Prada FOTO: PR/DKNY FOTO: PR/YSL
Ove jeseni na scenu se vraćaju dominantno puderasti mirisi sa skrivenom, nježnom cvjetnom podnotom te reinterpretacije klasika, poput Chanela 5
Vidi originalni članak

Jesen nije rezervirana samo za nove modne kolekcije, svojih pet minuta u rujnu dobivaju i kolekcije make up-a i parfemi. Naime, upravo se u ovom mjesecu lansira mnoštvo beauty proizvoda koji najavljuju jesensko-zimsku sezonu, a mi smo se potrudili i izabrali deset mirisnih noviteta (i pokoji klasik) koji će obilježiti ovu jesen. S dolaskom hladnijeg vremena vrijeme je za promjenu parfema, zaboravite lagane ljetne maglice i toaletne vodice, jesen traži da izvadite "tešku artiljeriju".

Kada pogledamo novitete na policama parfumerija, niej teško zaključiti da je jedan od trendova sezone veliki povratak težih, jačih, puderastih mirisa. Dakako, tu su, ako i svake sezone, oni s naglašenom cvjetnom notom, potom oni drvenastih nota kao i oni koji mirisom podjećaju na muške parfeme. Ipak, kada ispari gornja nota, na površinu tada ispliva njihova delikatnost i dokaz da su ipak namijnenjeni, uvjetno rečeno, nježnijem spolu, no, kao što je dobro poznato, o ukusima se ne raspravlja, stoga vam mi predstavljamo deset pravih jesenskih parfema, a na vama je da pronađete onaj koji vam najviše odgovara.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".