Predblagdanske mirisne priče: Kenzo predstavio novu mirisnu kreaciju IKEBANA i kolekciju mirisa MEMORI

KENZO #mirisnepriče prava su motivacija za bolje sutra svakog pojedinca i svijet u cjelini kroz japansko proljeće u bočici – parfem IKEBANA
Vidi originalni članak

KENZO u centru Zagreba, točnije STAN KONCEPT, još jednom je postao parfemsko središte okupivši brojne parfemske entuzijaste i znalce na predstavljanju mirisne kreacije IKEBANA i kolekcije mirisa MEMORI. Time je hladna predblagdanska večer u centru Zagreba bila obilježena težnjom za novim proljećima života kao i sjećanjima na djetinjstvo samog tvorca brenda KENZO.

IKEBANA KENZO je parfem koji u svakoj kapljici odaje počast umijeću življenja! U prvom udahu osjećate svježi povjetarac čaja Sobacha s prženim akcentima. Slijedi potom cvjetno srce puno nježnog mirisa sakure koju naglašava apsolut indijske tuberoze, a onda delikatna sredina se polako umiruje i prelazi u topli zagrljaj u obliku spoja esencije australske sandalovine, cedra i vetivera. Ova mirisna kreacija zapravo u cjelini odaje počast ljubavi modnog dizajnera Kenza Takade prema cvijeću i art de vivre – francuskom „umijeću življenja“. Zbog poštovanja i ljubavi prema svijetu cvijeća u stvaranju ovog parfema odabran je održiv pristup. Prvi put tako bočicu krasi inovirani stakleni čep koji se može reciklirati. I upravo 15% stakla flakona je proizvedeno od recikliranog materijala.  

KENZO MEMORI, dirljivo je bilo zaviriti u intimna sjećanja i sve ono što je Kenzo proživljavao i doživljavao od svoje najranije dobi. U maniri istočnjačkih gurua, svaka bočica s KENZO mirisom vodila je u zaseban svijet u kojem se ne otkriva samo priča koja stoji u pozadini samog mirisa već i refleksija onog što svatko prepoznaje u sebi. Morate i sami doživjeti tih 8 mirisnih kreacija isprobavši ih na odabranim prodajnim mjestima Muller. 

KENZO #mirisnepriče prava su motivacija za bolje sutra svakog pojedinca i svijet u cjelini kroz japansko proljeće u bočici – parfem IKEBANA. Kroz kolekciju mirisa MEMORI KENZO je inspiracija da se vraćamo svojim sjećanjima i onoj iskonskoj dječjoj (ali ne i djetinjastoj) naravi. 

Andrea Morell mlada je dizajnerica koja kombinira custom-made odjeću, 3D printanje i umjetnu inteligenciju
Efektan kaput glavna je zvijezda stajlinga, a modni dodaci nose dozu chica i elegancije
Super par u odličnim zimskim stajlinzima: Ona sa cool šubarom, a on u elegantnom kaputu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".