Pravo otkriće u njezi kose: 'Čak je i moja frizerka bila oduševljena kako mi je kosa čvrsta i zdrava'

Radi se o Garnier Hair Food maski za kosu koja dolazi u nekoliko varijanti, a dostupna je u drogerijama
Vidi originalni članak

Uvijek smo u potrazi za novim čarobnjacima u našoj beauty rutini, bez obzira na to radi li se o njezi kose ili kože. Osim da su učinkoviti, odlično je i kad su proizvodi cjenovno pristupačni, a jedan takav koji je pravi hit na društvenim mrežama, pronašli smo u drogerijama.

Radi se o Garnier Hair Food maski za kosu koju smo, između ostalog, pronašli u dm-u, a njezina je cijena 37,90 kn. Maska služi kao intenzivna njega za suhu kosu, a u svojem sastavu nema parabena, silikona i umjetnih boja. Garnier Hair Food opisana je kao maska za kosu koja je njeguje, raspetljava i čini je savršeno mekanom, a njezina je velika prednost što se, osim kao maska, može koristiti i kao njega kojoj ne treba ispiranje te regenerator. 

Kao što smo naveli, maska je veliki hit na društvenim mrežama, a u brojnim grupama pišu kako je pravo otkriće jer je rezultat zaglađenija, sjajnija kosa koja se lakše češlja, a izgleda i mnogo zdravije nego nakon redovitog korištenja. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maska za kosu dolazi u nekoliko varijanti pa možete birati onu s mirisom banane, aloe vere, lubenice, makadamije, papaje... Bez obzira na to što preferirate i kakvu kosu imate, zasigurno ćete u ponudi pronaći svojeg favorita. Ovaj je proizvod hit i na Amazonu, gdje ima tisuće i tisuće odličnih ocjena i mnoštvo pozitivnih recenzija. 

- Volim ovaj proizvod, kupila sam tri pakiranja! Čini kosu mekanom i hidratiziranom, a izvrsnog je mirisa. Super je što se radi o 3 u 1 proizvodu pa ne moram posebno kupovati regenerator, proizvod za raščešljavanje i leave in regenerator. Preporučujem ga svima - napisala je jedna zadovoljna korisnica na Amazonu, a druga je dodala: 

- Moja kosa je puno bolja otkad koristim ovaj proizvod, čak je i frizerka bila oduševljena mojom zdravom i čvrstom kosom. Najčešće ga koristim kao leave in, ali nekad i kao masku, na 15-20 minuta. Kao da sve ovo nije dovoljno, uz to i miriši izvrsno! Ne mogu ga dovoljno preporučiti. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".