Filmska poslastica za ljubitelje mode!

Jeremy Scott i njegov rad dobro su poznati svakom zaljubljeniku u modu. Od sutra imati ćemo priliku naučiti nešto više o njemu ali i zaviriti u njegov zanimljivi svijet mode i umjetnosti...
Vidi originalni članak

Jeremy Scott puno je više od samo modnog dizajnera. Ovaj umjetnik u svojoj je bogatoj karijeri surađivao s brojim poznatim brendovima, a njegove su se kolekcije uvijek izdvajale iz mase. Sigurno pamtite kolekciju brenda Moschino inspiriranu Barbie lutkom ili onu inspiriranu Mcdonaldsom za koje je zaslužan upravo Jeremy. Poznat je i prema svojoj kritičnosti prema modnoj industriji. U nekoliko je navrata izjavio kako je u današnje vrijeme teško razlikovati djela dizajnera jer je većina njih veoma slična. Kako sam kaže, njegova kritičnost proizlazi iz čiste ljubavi prema modi.

Sutra, 18.rujna u biti će predstavljen dokumentarac koji je posvećen njemu i njegovom radu. Film će gledateljima ponuditi pogled u srce modne industrije i svih njenih sudionika. Počevši od samog dizajnera pa do zvijezda koje nose njegove kreacije.

Za predstavljanje filma Jeremy Scott svoje je snage udružio s MAC-om. Ovaj osebujni, glasni i često provokativni dizajner bio je savršen odabir za novu MAC-ovu suradnju. Za ovu priliku kreiran je Limited edition ruž koji nažalost neće biti dostupan u prodaji. Sretnici koji će prisustvovati premijeri filma: "Jeremy Scott, The people's designer" ovaj prekrasni ruž u narančasto-crvenoj nijansi moći će pronaći u svojim poklon vrećicama.

Trailer za film pogledajte ovdje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".