Poznati frizer otkriva kako postići luksuznu valovitu kosu, baš poput Margot Robbie ili nove frizure Hailey Bieber

Haileyin novi izgled utjelovljenje je pritajenog luksuza i ima velike, ali relativno suptilne, valove kroz vrhove.
Vidi originalni članak

Pažnja se ove godine usmjerila prema čistom i glamuroznom luksuzu u svijetu ljepote. Nazovite to pritajenim luksuzom ili jednostavno željom da izgledamo uglađenije, kolektivno tražimo profinjeniju i jednostavniju estetiku. Pravi primjer je nova frizura Hailey Bieber koja je oduševila mnoge posljednjih dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Priscilla Valles (@priscillavalles)

Nakon što je svoju  tupo ošišanu kosu, jednu od najpopularnijih frizura 2023., zamijenila frizurom srednje dužine, njezina frizerka Priscilla Valles objavila je video u kojem prikazuje sjajnu transformaciju. Haileyin novi izgled utjelovljenje je pritajenog luksuza i ima velike, ali relativno suptilne, valove kroz vrhove. 

S druge strane, Margot Robbie prisustvovala je tradicionalnom ručku za nominirane za Oscara sa zavidno valovitom kosom. Upareni sa Chanelovim kompletom od suknje od tvida, Margotine kovrče nisu mogle djelovati luksuznije. Rosie Huntington-Whiteley je još jedna zagovornica izgleda, koja se često odlučuje za elegantne stilove bez letenja za dan i noć.

Želite stvoriti izgled poput ovih poznatih dama? Frizer Larry King nanosi pjenu za kosu kroz sredinu dužine i vrhove, a zatim je oblikuje pomoću sušila za kosu i okrugle četke. "Ukovrčajte kosu oko četke, zatim je namjestite i izvucite četku tako da kosa padne u velike, opuštene valove", kaže. "Još jedan način da to učinite je s pomoć Dyson Airwrap sušila za kosu - upotrijebite veću cijev kako ne biste dobili previše podizanje korijena."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Nakon toga, sve što trebate učiniti je provući prste kroz kosu i ukrotiti eventualne izbočine s dobrom hidratantnom kremom za kosu, i spremni ste.

Najveći beauty trendovi s Tjedna mode u New Yorku na koje vrijedi obratiti pozornost
Blake Lively oduševila na reviji Michaela Korsa u zanimljivoj kombinaciji s uzorkom žirafe
Jadranki Sloković crno-bijeli klasici savršeno pristaju: Inspirirajte se stajlingom jedne od najbolje odjevenih Hrvatica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".