Poznate dame na dodjeli nagrada Zlatni globus kultni crveni ruž zamijenile su chic varijantom koja pristaje svima

Boje usana koje se vide na ovim zvijezdama kreću se od pristupačnih drogerijskih marki do luksuznih brendova
Vidi originalni članak

Crveni tepisi dopuštaju zvijezdama da budu glamurozni, a iz godine u godinu, slavne se osobe oblače u sjajne haljine i odijela, zajedno sa šminkom koja odgovara. Ova sezona dodjela nagrada započinje neočekivanim trendom ljepote koji je preuzeo crveni tepih Zlatnih globusa: suptilne nude usne.

Umjesto hrabrih crvenih ruževa za usne ili prodornih ružičastih tonova, A-listeri odlučuju se za nude ruževe za usne koji usnama daju zdrav izgled. Nijanse koje zvijezde poput Allison Williams i Selene Gomez nose na crvenom tepihu Zlatnih globusa nježne su, ali same po sebi upečatljive. Gomezova vizažistica Melissa Murdick, na primjer, odlučila se za Rare Beauty's Lip Soufflé Matte Lip Cream u nijansi Kindness, nježnoj ružičastoj koja izgleda nude na Gomezovoj maslinastoj koži.

Ljepota nude usana leži u njihovoj svestranosti u tonovima kože i, prema sinoćnjem crvenom tepihu, odjeći. Billie Eilish uparila je ružičastu nijansu ruža s prugastim gumbima i velikim blejzerom. Skai Jackson napravila je blještavilo, noseći karamel ton sa svojom svjetlucavom srebrnom i crnom haljinom.

Na drugom mjestu na tepihu, dobitnica Zlatnog globusa Elizabeth Debicki, Camila Morrone i Kristen Wiig udružile su ove neutralne boje usana s raznim izgledom šminke: Debicki je odabrala svijetlu ružičastu koja je isticala njezin izgled, zajedno sa tamno smeđim rumenilom koje je naglašavalo njezinu srebrnu haljinu, Morrone je nosila nude ruž s ljubičastim nijansama kako bi pojačala svoj izgled očiju, dok Wiig bira neutralnu nude nijansu koja sjajno izgleda uz crnu haljinu.

Boje usana koje se vide na ovim zvijezdama kreću se od pristupačnih drogerijskih marki do luksuznih brendova. Na primjer, vizažistica Jenna Kristina koristila je dva Maybelline proizvoda za usne kako bi stvorila prozirne usne Allison Williams, dok je vizažistica Molly R. Stern koristila kombinaciju ruževa Pat McGrath Labs na Greti Gerwig. Finiš ovih ruževa također varira, od mat završnih slojeva koje nose Gomez i Jackson do sjaja koji se može vidjeti na zvijezdama poput Emily Blunt, Eilish i Isse Rae, koje su nosile ruž Charlotte Tilbury Kissing Lipstick u nijansi Yes Honey.

Želite isprobati nude nijanse? Prema ovim izgledima sa Zlatnih globusa, sve što trebate je jak izgled obrva. Dok ovi neutralni ruževi naginju trendovima ljepote Y2K, obrve koje vidimo daleko su od rijetkih lukova tog doba. Bez obzira na vaš ton kože ili boju kose, ove zvijezde pokazale su da definirane obrve uravnotežuju jednostavnost nude usana, stavljajući fokus na oči.

Rutina njege kože u 3 koraka u koju se Victoria Beckham pouzda za savršeno mladolik i blistav ten
Stajliš Josipa u klasici s pomakom: 'Nikad ne bih nosila nešto kičasto, primjerice šljokice, til i prejake boje'
Društvene mreže vrve o poljupcu Kylie Jenner i Timothéeja Chalameta na dodjeli nagrada Zlatni globus

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".