Poznata hair stilistica pokazala kako na jednostavan napraviti valove u kosi kod kuće

Valentina Čajo na svojem je Instagram-profilu podijelila video sa savjetima za savršenu frizuru u samoizolaciji
Vidi originalni članak

Iako je vrijeme samoizolacije idealno za odmor kože i kose i predah od raznih proizvoda i preparata, s vremena na vrijeme ipak si volimo priuštiti male beauty tretmane i urediti se 'za po doma'. Među dražim ritualima svakako je frizura koja momentalno popravi dan, a ako niste najvještiji u tome, nema brige. Naime, Valentina Čajo, hair-stilistica iz zagrebačkog frizerskog salona Marina, na svojem je Instagram-profilu podijelila tutorial u kojem je pokazala kako napraviti valove u kosi kod kuće.

Valovi u kosi i dalje su jedna od najpopularnijih frizura. Nije ni čudo, s obzirom na to da pristaju različitim dužinama kose, od boba, preko loba pa do skroz dugačke kose. Iako ostajemo doma, to nije izlika da same sebe ne počastimo novom frizurom, a Valentina je na jednostavan način objasnila kako do savršenih valova. Ona je koristila Babyliss figaro, L'Oreal Infinium lak za kosu, L'Oreal Savage Panache sprej za volumen i teksturu te Kerastase Elixir ulje za kosu, a cijeli postupak možete pogledati u videu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA ČAJO (@tinalicious2) on

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".