Povratak još jedne retro-frizure: Uvijeni vrhovi pravi su hit među jesenskim frizurama

Ovakav look nije namijenjen samo glamuroznim i formalnim prigodama, već ga možete isfurati i u svakodnevnim izdanjima, no u tom slučaju, kovrče neka budu malo decentnije.
Vidi originalni članak

Ako ste posljednjih nekoliko dana scrollali društvenim mrežama, zasigurno ste primijetili da je došao red na još jedan retro-trend, onaj koji je obilježio dio osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća. Bob i lob podignuti su na novu razinu i dobili su osvježenje zahvaljujući uvrnutim vrhovima, odnosno mini-uvojcima. 

Isfurale su ih Dua Lipa, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, kao i neki modeli, a čini se kako je riječ o novom trendu ove jeseni, posebno ako tražite malo drugačiju, no i dalje elegantnu frizuru za svečanije prigode. U doba messy frizura, ovakav je look pravo iznenađenje, a prije svega je namijenjen kosi srednje duljine koja seže preko ramena. 

Zamišljena je na način da je kosa glatka, začeščjana i ravna od tjemena pa do sredine, a centimetar ili dva prije vrha, uvija se u laganu kovrču prema vanjskoj strani. Dodatan retro-vibe frizura će dobiti ako je stilizirate zanimljivim ukosnicama. 

Ovakav look nije namijenjen samo glamuroznim i formalnim prigodama, već ga možete isfurati i u svakodnevnim izdanjima, no u tom slučaju, kovrče neka budu malo decentnije.

Ako ste spretni prilikom feniranja, ovu ćete frizuru napraviti bez problema - Glamour savjetuje da fenirate kao i inače, a pri kraju s četkom uvijte vrhove kose. Što više uvijate, efekt će biti "dramatičniji"!

Iz popularnog zagrebačkog salona otkrili su nam hit boje za kosu ove jeseni koje izgledaju wow, a imaju moć pomlađivanja
Imate li problema s peruti? Dermatolozi otkrivaju zašto se javlja i kako riješiti problem na najbrži način
Znate li što je hair plopping? Nova hit tehnika uvijanja kose osvojila je društvene mreže, a trebate samo staru majicu
Ovo je frizura koju trebate isprobati ako ste oduvijek željeli šiške, no niste ih imali hrabrosti ošišati

Bliži nam se druga listopadska subota, što znači da je vrijeme za novu Divu Zvijezda jesenskog izdanja je Nives Đačić, vlasnica japanskog restorana Takenoko

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".