Povodom Dana žena APIVITA vas daruje s vrijednim poklonima

20% popusta možete pronaći od 5. do 8. ožujka u APIVITA dućanima u Zagrebu i Splitu, a od 1. do 8. ožujka kupnjom proizvoda u APIVITA dućanima sudjelujete u velikom darivanju
Vidi originalni članak

APIVITA, prirodna grčka kozmetika, nastala je zbog ljubavi dvoje mladih farmaceuta prema prirodi i prirodnim sastojcima. Svoju inspiraciju za prirodnu kozmetiku pronašli su u pčelama, Hipokratovom holističkom pristupu zdravlju, ljepoti i dobrobiti prema ljudskom tijelu.

Iza naziva APIVITA kriju se latinske riječi „Apis“ što u prijevodu znači „pčela“ i „Vita“ odnosno „život“. Od samog početka pa sve do danas, APIVITA širi svoju snažnu filozofiju o vrijednostima za prirodno okruženje i odgovornost prema društvu. Bolje rečeno, APIVITA je način života: životni stil koji dijele zaposlenici u Grčkoj i u ostalim dijelovima svijeta, dobavljači, pčelari i kultivatori, predavači i istraživači, farmaceuti i kupci diljem svijeta.

Ova prirodna kozmetika u svom bogatom asortimanu širok izbor linija, od onih za lice, tijelo, kosu, djecu, zaštitu od sunca, liniju za muškarce i dentalnu njegu. Bez obzira kakav tip kose ili kože imate u brendu koji broji preko više od 300 proizvoda sigurno ćete pronaći nešto za sebe ili svoje najdraže.

Čistači za lice, jedinstveni proizvod za njegu područja oko očiju 5 Action serum, linije za lice Aqua Beelicious, Bee Radiant, Wine Elixir i Queen Bee, nezamjenjiva linija Express Beauty maskica ili pilinga za lice, balzami za usne sa 100% prirodnih sastojaka, biljne kreme. Paste za zube za odrasle i djecu, šamponi i regeneratori za svaku problematiku kose i vlasišta, linija protiv ispadanja kose i za jačanje, boje za kosu, intimna linija, suncare linija, dječja njega te njega za muškarce, sapuni i kreme za ruke, šest linija za njegu tijela, eterična ulja, čajevi i medovi čekaju vas na 20% popusta od 5. do 8. ožujka samo u APIVITA dućanima u Zagrebu, Gundulićeva 9 i u Splitu, Narodni trg 1 (Pjaca).

Osim popusta, povodom Dana žena darujemo vas i s vrijednim poklonima nakon što kupite proizvode u APIVITA dućanima. Naime, pri svakoj kupnji dobit ćete poruku uz račun na kojoj pišu upute za sudjelovanje u darivanju kao i link gdje se možete prijaviti. U velikom darivanju moći će sudjelovati samo oni koji su kupili APIVITA proizvode samo u APIVITA dućanima i upisali broj računa.

Vrijedni darovi čekaju na vas! Dođite u APIVITA oaze od 1. do 8. ožujka, počastite vašu kožu, a mi ćemo vas!!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".