Povećanje usana filerima

Kylie Jenner jedna je u nizu zvijezda koja se odlučila staviti filere u usne. Želite veće usne, no niste sigurni biste li se odvažili na ovaj korak? Pročitajte savjet našeg beauty eksperta!
Vidi originalni članak

Povećavanje i pomlađivanje usana može lice učiniti znatno mlađim, privlačnijim i seksepilnijim. Uz aplikaciju filera u usne, apliciramo ih i ispod donje usne, gdje donjoj trećini lica daju prirodan i svjež izgled. Usne s godinama gube volumen, mijenjaju boju i “padaju”, pa vraćanjem volumena, i podizanjem usnog kuta izraz lica postaje mlađi i veseliji. Najčešće se povećanje usana kombinira s pomlađivanjem ovala lica, nazolabijalnih bora i dodavanjem volumena jagodicama, tzv. 3D pomlađivanje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".