Posh Spice bob Victorie Beckham ponovno je u trendu, a prava je nostalgija za 90-ima

Glavne karakteristike koje se ističu kod ove frizure su središnji razdjeljak i uglađeni ravni završetak.
Vidi originalni članak

Victoria Beckham tijekom godina imala je više frizura nego što možemo izbrojati, ali osim njezine zadivljujuće ‘pob’ frizure, njezina najpoznatija frizura je Posh Spice bob koji je stavila kao svoj potpis tijekom godina Wannabe, Girl Power i World Domination pjesama sa svojim bendom Spice Girls. 

Svi koji su bili upoznati sa Victoriom Beckham, odnosno ‘Posh Spice’, tijekom 90-ih znali su koji je njezin prepoznatljivi izgled: crna mini haljina i elegantan bob s razdjeljkom na sredini koji je padao točno ispod čeljusti.

Sada, dokumentarac o Beckhamu na Netflixu ponovno se osvrće na rane dane para, kada su Victoria i David Beckham, nova nogometna ikona, postali novi it par.

Dokumentarna serija objavljena je 4. listopada, a između 1. i 7. listopada, Google je zabilježio vrtoglavi porast pretraživanja "kosa Victorije Beckham". I njezina cool bob frizura nostalgičan je prikaz 90-ih, no, unatoč tome što je bio veliki hit tih godina, danas je jednako trendi i cool.

Glavne karakteristike koje se ističu kod ove frizure su središnji razdjeljak i uglađeni ravni završetak. Ravni pramenovi su Victorijin potpis, pa od toga morate početi. Važno je imati odgovarajuću teksturu kose kako biste istaknuli stil, što se može postići ravnanjem. Zatim preskočite nanošenje slojeva za završetak jedne duljine. 

Oblik je klasični "A line bob" bez nanošenja slojeva, samo je malo težine uklonjeno na krajevima kako bi se osiguralo da se bob lijepo uvuče i izbjegne trokutasti završetak. Međutim, kad kažemo A-kroj, mislimo na vrlo blagu nadogradnju koja je malo kraća straga, a duža naprijed. 

Kakva stajliš dama! Odlično nosi najveći hit sezone u efektnoj all-black kombinaciji
Pokušavate puštati kosu? Ovo su namirnice koje trebate jesti za brži rast i volumen
Najveći modni trendovi za jesen i zimu koje trebate znati ove godine

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".