Posebni parfemi rađeni po mjeri

Parfemi kreirani s najrjeđim prirodnim sastojcima!
Vidi originalni članak

Linda Pilkington vlasnica je Ormonde Jayne brenda i od 2002. godine kreira svoje parfeme u Londonu. U listopadu ove godine posjetila je Zagreb i darovala bočicu niche parfema Muzeju za umjetnost i obrt. Poznaje sve dobavljače jer je dugi niz godina putovala svijetom u potrazi za najrjeđim prirodnim sastojcima od kojih se sastoje njezini mirisi. 

Značajna je po tome što je prva osoba koja je u 2004. u jedan luksuzni miris zapadnog svijeta ukomponirala rijedak sastojak oudh, stoljećima cijenjen u arapskoj tradicija parfumerije. Prije lansiranja tog mirisa predstavila je sastojak opsežnim referatom "British Perfumers' Society". Među njenim klijentima su nizom poznata lica iz javnog života - tu su okrunjene glave i brojne filmske zvijezde, a važno je naglasiti da su svi parfemi izrađeni po mjeri naručitelja. 

Kolekciju mirisa "Ormonde Jayne", u kojoj su parfemske vode s 80% prirodnim formulama, što je rijetkost i u niche svijetu, iznimnim su komplimentima okarakterizirali najstroži parfemski kritičari današnjice. Među njima su dva novinara i publicista, Luca Turin i Chandler Burr, a upravo je potonjji 2006. godine imao kolumnu parfemskih kritika u New York Timesu te je i službeno bio prvi parfemski kritičar na svijetu. 

Brend Ormonde Jayne dostupan je ekskluzivno u parfumeriji Lana u Zagrebu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".