Popularni brend The Ordinary proširuje svoju ponudu u potpuno novu kategoriju proizvoda

Osim već poznatih hero sastojaka, The Ordinary se odlučio uvesti i novi – Inulin, koji se po prvi puta pojavljuje u njihovom losionu za tijelo
Vidi originalni članak

Poznat po svojoj pristupačnoj cijeni i usmjerenosti na sastojke, The Ordinary, omiljeni brend pod okriljem Deciema, ulazi u novu kategoriju: njegu tijela. Početkom mjeseca brend, čija je matična tvrtka ranije ovog ljeta prešla u vlasništvo Estée Laudera, predstavio je kolekciju s tri nova proizvoda: serum za tijelo sa salicilnom kiselinom, emulziju za lice i tijelo s niacinamidom te losion za tijelo s inulinom. Svaki od tih proizvoda bit će dostupan po cijeni od 15 dolara ili manje.

"Naša kolekcija za njegu tijela osmišljena je tako da odražava našu misiju demokratizacije njege kože i naše stalne predanosti da zadovoljimo potrebe naše zajednice, a istovremeno održavamo naša temeljna načela transparentnosti, učinkovitosti i poštenih cijena," rekla je Nicola Kilner, izvršna direktorica i suosnivačica The Ordinary i Deciem, za Fashionistu. "Tijelo se često može zanemariti u dnevnim režimima njege kože, ali zahtijeva isto toliko njege i pažnje... Stvorili smo kolekciju proizvoda koja utjelovljuje istu filozofiju koja je pokretač svih naših formulacija — koristeći dokazane, znanstveno potpomognute sastojke u visokokvalitetnim formulacijama."

Kilner je istaknula kako je ovaj potez posljedica velike potražnje od strane lojalne baze obožavatelja brenda. "Uvijek smo pažljivo slušali našu zajednicu i razumjeli smo želju za učinkovitim proizvodima za tijelo," dodala je. Kao i njihovi proizvodi za njegu lica, nova kolekcija za tijelo fokusira se na aktivne sastojke, dok izbjegava nepotrebne elemente poput mirisa, teksturizirajućih sredstava i pretjerano složenih pakiranja. "Naše formulacije uvijek su usredotočene na kvalitetu i učinkovitost, uz predanost transparentnosti i autentičnosti," naglasila je Kilner. "Naša kolekcija za njegu tijela nije iznimka, a sadrži neke od najomiljenijih sastojaka naše zajednice: salicilnu kiselinu i niacinamid, posebno formulirane i testirane za primjenu na tijelu."

Osim već poznatih hero sastojaka, The Ordinary se odlučio uvesti i novi – Inulin, koji se po prvi puta pojavljuje u njihovom losionu za tijelo. "Inulin je prebiotik koji pomaže u održavanju zdravog mikrobioma kože i podržava barijeru vlage, povećavajući ukupnu učinkovitost našeg asortimana za njegu tijela," objasnila je Kilner.

Osim što odgovara na zahtjeve zajednice, Kilner je napomenula da je širenje ključni fokus brenda. "Željeli smo iskoristiti našu stručnost i popularne sastojke na nove načine — i primijeniti naš znanstveni pristup na širi raspon potreba za njegom kože," istaknula je.

Kolekcija za njegu tijela brenda The Ordinary bit će dostupna ekskluzivno na TheOrdinary.com i u The Ordinary trgovinama, a mi donosimo pregled novih prizvoda i njihovih cijena:

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + Inulin Body Lotion, 16,70 eura za 240 ml

The Ordinary Salicylic Acid 0.5% Body Serum, 17,30 eura za 240 ml

The Ordinary Niacinamide 5% Face and Body Emulsion, 14 eura za 100 ml

Taylor Russell blistala u anđeoskoj Loewe haljini na Venecijanskom filmskom festivalu

Angelina Jolie utjelovila glamur starog Hollywooda na svjetskoj premijeri filma 'Maria' u Veneciji

Mama i kći potvrdile da je dobar stil nasljedan: U genijalnim ljetnim kombinacijama osvojile su nas na prvu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".