Popularne frizure koje će svi nositi u 2020., a već ih obožavaju i domaće cure

Nova godina sa sobom donosi i nove trendove, a uvijek je posebna pozornost stavljena na frizure koje ćemo nositi u razdoblju pred nama
Vidi originalni članak

Nova godina sa sobom donosi brojne trendove, a osobito su nam zanimljivi oni iz modnog i beauty svijeta. Kad je riječ o svijetu ljepota, velika pozornost stavljena je na frizure - uvijek s nestrpljenjem čekamo vidjeti koji će biti trendovi i što će nam biti inspiracija prilikom idućeg odlaska u frizerski salon. Ako razmišljate o promjeni frizure ili jednostavno tražite nešto novo za svaki dan, u nastavku donosimo pet najpopularnijih frizura koje su gotovw u kratkom roku, a stvori će wow-efekt. 

Niska punđa ili niski rep

Punđa i rep odavno nisu rezervirani samo za teretanu, nego su nosive u različitim prigodama - od onih svakodnevnih preko poslovnih pa do formalnih. Ako ne volite raspuštenu kosu, ovaj će vas trend posebno razveseliti, a obratite pozornost na to kako stilizirate rep ili punđu: napravite razdjeljak po sredini, kosu stavite iza uha i zatim je svežite u nisku punđu. Uvijek je možete dodatno "začiniti" ukosnicama koje su i dalje jedan od najvećih trendova, a naušnice, ali i cijelo lice, doći će u potpunosti do izražaja. 

Prirodne kovrče

Ako ste sretnica koja ima lijepe, njegovane prirodne kovrče, onda je ova zima, ali i cijela godina pravo vrijeme da ih pokažete. Među trendsetericama sve više imamo priliku vidjeti kovrče na različitim dužinama kose, od malo dužeg boba do kose čija dužina seže do polovice leđa. Iako vlada mišljenje kako su kovrče jednostavne za održavanje, oko njih je ipak potrebno dosta brige, kako kosa ne bi izgledala suho i ispucalo. Kovrče su nosive u različitim prigodama, a posebno šarmantno izgledaju u ležernoj punđi kad možete ostaviti nekoliko pramenova izvan punđe da uokvire lice. 

Ravna kosa s razdjeljkom po sredini

Ako tražite jednostavnu frizuru koje ćete bez mnogo muke napraviti svakog jutra u svega nekoliko minuta, a i dalje izgledati kao da ste izašli iz frizerskog salona, onda se rješenje nalazi u ravnoj kosi kod koje se razdjeljak nalazi na sredini. Trendseterice su ovu frizuru isfurale u različitim oblicima - s jedne strane, tu je u potpunosti "ispeglana" ravna kosa, a ako želite nešto prirodniju verziju, možete isprobati feniranu verziju. Ako vam se ovakva frizura čini prejednostavna, uvijek je možete upotpuniti rajfom, s čim ćete postići potpuno chic look

Blunt bob

Nije tajna da je bob jedna od najpopularnijih frizura koje biraju domaće i strane trendseterice - nije komplicirana za održavanje, a u svakom trenutku izgledate kao da ste izašli iz frizerskog salona pa ne čudi što su mnoge dame baš u njemu pronašle svoju savršenu frizuru. Ove sezone titulu najpopularnijeg boba nosi blunt bob, odnosno bob za koji je specifičan ravan i oštar rez. Ako ne znate koju dužinu odabrati, s onom malo ispod ramena nema greške - izgleda chic, a kosu i dalje možete stilizirati u rep ili punđu. 

 

U nastavku pogledajte tajne dobrog svadbenog make up looka koje nam je otkrila vizažistica Marija Bokšić

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".