Popularna zagrebačka frizerka otkrila nam je najpopularnije frizure i boje kose za ovu zimu

Teuta Mesaroš, vlasnica salona Teuta, omiljena je frizerska stilistica brojnih Hrvatica, a nama je otkrila nekoliko popularnih frizura koje možete već sad isprobati.
Vidi originalni članak

Frizerski salon Teuta, iza kojeg stoji vlasnica Teuta Mesaroš, omiljena je beauty adresa brojnih Hrvatica. S obzirom na to da nova godina i novo godišnje doba sa sobom donose i nove trendove, zamolili smo Teutu da nam otkrije kakve će se frizure i boje kose nositi ove zime. 

Soft blunt bob

Iako se Kaia Gerber među "zadnjima" ošišala na bob dužinu, time je dokazala da ova frizura zapravo i dalje drži prvo mjesto na ljestvici trendova. Ravno odrezani bob, ali s mekanim vrhovima, nosi se lagano zaglađen, blago prelomljen ili potpuno ravan. 

Long bob s predugim šiškama

Djevojke koje su nedavno odrezale šiške i u fazi su njihova puštanja, mogu odahnuti jer se nose preduge šiške. Potrebno ih je stanjiti da se stope s ostatkom kose te održavati ravnima, ali ih pustiti da padaju ravno i nenamješteno. 

The '60s Flip

Riječ je o frizuri koja se izvorno nosila šezdesetih godina. Jennifer Lopez najbolje nosi takve frizure na crvenom tepihu. Zaglađujući prednji dio kose, istaknut će se crte lica i make up, ali i stvoriti frizuru koja se može nositi bezbrižno cijele noći.

Buttery Blonde

Prirodna boja na korijenu s nježnim prijelazom u zlatnu nijansu trend je u bojanju kose. Topli tonovi zlatne nijanse smekšat će crte lica, dok je korijen za nijansu tamniji kako bi tamnijom bojom postigli kontrast i istaknuli lice i konture.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".