«Pokažite ljepšu stranu iskustva»

Godine koje ostave trag na licu najčešće su pod strogim povećalom društva i žena samih, a nova kampanja Poliklinike Bagatin fokusirana je na što bolju njegu kože svih žena.
Vidi originalni članak

Od bora na licu, o bogatom životnom iskustvu žene puno bolje govore njezina individualna postignuća, ostvareni ciljevi i životne pobjede. Na tragu tog zaključka dolazi i naziv nove kampanje Poliklinike Bagatin «Pokažite ljepšu stranu iskustva» kojom se pozivaju žene da postave neke nove imperative ljepote koje će, uz svakodnevne obveze, marljivo njegovati. Jer znamo da doista postoje ljepši načini kojima se može naglasiti životno iskustvo. 

Kampanja za tretmane lica

Ambasadorice Poliklinike Bagatin, Ecija Ojdanić, Ivana Husar i Ana Begić Tahiri, upravo su te žene – žene čije se iskustvo ne vidi u broju bora na njihovom licu, već u broju svih odrađenih glazbenih nastupa, kazališnih predstava, serija i emisija. Ponosno su stale pred objektiv poznate fotografkinje Mare Milin i s osmijehom na licu spremno pozirale pokazujući sve svoje savršene nesavršenosti. Čak tri stvari su im zajedničke – pozornica kao drugi dom, poslovni uspjesi vrijedni divljenja te svakodnevna briga o koži lica koja je jedan od najvažnijih dijelova našeg tijela.

Individualan i cjelovit pristup

Stručni tim Poliklinike Bagatin, estetski kirurzi, dermatolozi i medicinski kozmetolozi, obučeni su za pružanje preko 60 anti-age usluga. Kombinacijom tehnologije i individualnog pristupa, za klijenta se kreira cjelovit i idealan program, kojim se postižu najbolji i dugotrajni rezultati.

Uz profesionalnu i dubinsku analizu kože na VISIA uređaju, u bogatoj paleti neinvanzivnih tretmana, između ostalih, su Med Visage, mikrodermoabrazija, kemijski piling ili pak Dermapen terapija mikroiglicama. Botox i dermalni fileri sastavni su dio ponude, a tu je i najnovija PRP terapija matičnim stanicama kojom se na prirodan način pospješuje regeneracija i oporavak tkiva na licu te se smanjuju bore i poboljšava tonus kože.

Tretmani laserom, poput laserskog pomlađivanja, jedinstvena su tehnika kojom se smanjuju znakovi starenja na koži. Pomlađivanje uključuje tri efekta: zatezanje kože lica, uklanjanje sitnih kapilara te reduciranje mrlja na koži. Rezultat? Mladenački sjaj i tekstura s dugotrajnim efektom.

Svi navedeni tretmani izbrisat će tragove starenja i staviti naglasak na ljepšu stranu vašeg životnog iskustva.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".