Pogledajte video koji je postao viralan: TikTokerica pokazala kako se u tri koraka riješiti ispucalih vrhova

Stefanie Williams pokazala je beauty trik koji je mnoge oduševio, no neki na njega ipak nisu gledali s odobravanjem
Vidi originalni članak

Ako vodite bitku s ispucalim vrhovima, a još uvijek ne želite zakazati termin u frizerskom salonu, u rješavanju problema može vam pomoći savjet TikTokerice Stefanie Williams koja se nalazi iza profila @stef_fit. Stefanie je u videu objasnila kako riješiti taj problem s kosom da ona momentalno izgleda zdravije, piše Glamour Magazine

- Zaustavite pucanje vrhova jer će se na taj način kosa teže oštetiti, to je trik koji me mama naučila. Cure s kovrčavom kosom prvo trebaju izravnati kosu, napisala je Stefanie ispod videa u kojem prvo razdvaja kosu, zatim češlja svaki pojedini pramen te ga polako, ali čvrsto uvija. Odmah je vidljivo kako se ispucani vrhovi izdvajaju, a potom sa škarama prođe po uvijenom pramenu i odreže ispucale vrhove. Napomenula je kako se ovaj trik može ponavljati približno svaka tri tjedna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video je vrlo brzo postao viralan na TikToku, a komentatori su bili jednostavno oduševljeni ovim trikom:

- Kosa mi izgleda tako zdravo! 

- Isprobala sam ovaj trik i kosa mi stvarno počela jako rasti.

Ipak, neki su je korisnici u komentarima upozorili kako bi ovakvo uvijanje kose moglo prouzročiti nove ispucale vrhove pa svatko ovaj beauty savjet treba prilagoditi vlastitoj kosi. 

Jeste li isprobali hidratantnu kremu za lice koju je Reddit proglasio najboljom na svijetu?
Ovo su najprodavaniji beauty proizvodi na Asosu; jeste li isprobali neke od njih?
Kako znati da je beauty proizvodu prošao rok trajanja i na koje što treba obratiti pozornost?
Što uzrokuje urasle dlačice i kako se boriti s tim iritantnim beauty problemom?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".