Ljetni trend: Ove godine u kosi se nose pletenice u bojama!

Iako su 90-tih bile hit, čini se da se opet vraćaju u modu. Novije i bolje, a izgledaju stvarno odlično
Vidi originalni članak

Novi trend su boksačke pletenice koje se sastoje od dvije riblje kosti sa svake strane glave, a mogu se i nadograditi produžecima pletenica u boji. Zapravo se radi o ekstenzijama različitih dužina, a frizura izgleda odlično. Za pletenje ovih pletenica potrebno je 10 minuta i dulje, a traju do tjedan dana nakon čega se jednostavno raspuste. 

Djevojke svoje fotografije pletenica ponosno dijele na Instagramu, a privlače poglede gdje god stignu. Idealne su za ljeto jer nema straha od vrućine i spuštene kose. 

Boje variraju, a mogu biti i višebojne. Svatko može odabrati ono što voli i uživati u promjeni. 

Nisu samo boksačke pletenice popularne, u posljednje vrijeme se vratio trend afričkih pletenica, a sve je više specijaliziranih frizerskih salona koji se bave upravo samo pletenjem pletenica. Dok je za pletenje potrebno neko vrijeme, ovisno o dužini kose, ove pletenice se na kosi zadržavaju i do nekoliko mjeseci.

Pogledajte kako se odjenuti na razgovor za posao u ljetnim mjesecima:

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".