Plavuše dobile novu liniju za njegu s kojom se postiže zdrava i sjajna kosa

Linija sadrži kupku u kremi, masku i ulje za njegu kose te noćni serum kako biste se svako jutro probudili s najljepšom kosom.
Vidi originalni članak

Plava kosa poseban je izazov kada želite da je zdrava, sjajna, a k tome još i duga. Upravo zato je Kérastase kreirao svoju najnoviju Blond Absolu Cicaextreme liniju proizvoda koja je predstavljena ovih dana na L’Oréal Akademiji.
Radi se o prvoj i iznimno snažnoj Kérastase njezi za plavu kosu nakon procesa posvjetljivanja. Uz novi Cicaextreme postiže se 94% snažnija i 85% hidratiziranija kosa. Formula ovih proizvoda sadrži iznimno visoku koncentraciju hijaluronske kiseline koja zadržava molekule vode i tako pruža intenzivnu hidrataciju kosi. Uz to sadrži i bogati, njegujući ekstrakt runolista koji je poznat po svojoj izuzetnoj otpornosti na klimatske i ekološke promjene.

Linija sadrži kupku u kremi, masku i ulje za njegu kose te noćni serum kako biste se svako jutro probudili s najljepšom kosom. Uz to, ekskluzivno u salonima možete isprobati i koncentrat [HA] ultra-violet. Radi se o njihovom prvom neutralizirajućem koncentratu s hijaluronskom kiselinom koji, nakon procesa posvjetljivanja, trenutačno radi protiv nastanka neželjenih tonova, umanjuje čak trećinu oštećenja nastalih tijekom jedne godine i pojačava sjaj kose. 

Među prvima su liniju isprobale i influencerica Dorin Zelenika te personal shopperica Nika Bijelić.
- Kosu posvjetljujem od šesnaeste godine! Iako sam prirodna blond, oduvijek sam voljela pokoji dodatni babyblond pramen. Najveći izazov održavanja plave kose mi je svakako postizanje podatnosti, mekoće i sjaja - kaže Dorin.
Nika dodaje kako kosu posvjetljuje od kad joj je iz prirodne baby plave počela tamniti u “mišje” sivu, negdje oko drugog razreda srednje škole.

- Najveći izazov u održavanju svijetle kose mi je zdrava dužina, da mi vrhovi nisu ispucali i da bude gusta. Haircare rutina mi je u nacelu jednostavna, jednom tjedno stavim masku za mekocu, a od kad traje pandemija si priustim da kosu ne perem svaki, već svaki drugi ili čak treći dan i onda koristim Kerastase šampon i regenerator za plavu kosu - kaže Nika te dodaje:
- Probala sam sve iz linije i apsolutni favorit mi je maska, kosa je toliko mekana, sjajna i što je najbitnije od svega, nemam onaj osjećaj da mi je “zalijepljena” nakon pranja, a boja također izgleda osvježeno, kao da sam baš izašla iz salona.

Razmišljate li o šiškama? Isprobajte trendi frizuru koja se lako održava i pristaje svima
Ovaj proizvod od pedesetak kuna za sjajnu i meku kožu ima svoju "listu" čekanja i gotovo uvijek je rasprodan

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".