Plavetnilo na očima

Rekli bismo da je pravi ljetni klišej, no plavetnilo na očima vratilo se u modu, štoviše najjači je trend, nakon dugo godina.
Vidi originalni članak

Možemo reći kako smo napokon ušli u vladavinu boje koja je najviše ljetna od svih, plave. No ono što čudi jest činjenica da se plava na očima, ali i na ostatku lica vraća nakon mnogo godina.

Osim jarkoplavoga tuša, tamnoplavog smokey eyea i kombiniranja dvaju svijetloplavih tonova na očima, vrlo je popularno oči obrubiti vibrantnom plavom bojom i ne staviti maskaru! Oni posebno hrabri nosit će plave obrve, koje zajamčeno mame poglede, ili plave usne.

Klasičarkama predlažemo nošenje navy plavog sjenila koje danas praktički postaje dio “neutralne” palete boja, uz bijelu, bež, smeđu i crnu. Plavetnilo na očima lako je nositi i u dnevnim i u večernjim prilikama, pa mu svakako pružite priliku s prvim ljetnim danima!

SJENILO/OLOVKA 2-in-1 Eyeshadow & Liner Waterproof “05 I’m Blue”, 23,90 kn, Essence (Bipa)

OLOVKA ZA OČI Custom Eye Enhancing Kohl Kajal Eyeliner Trio “Blue Eyes”, 114,99 kn, Physicians Formula (Kozmo)

SJENILO U STICKU Stylo Eyeshadow “207 Bleu Nuit”, 240 kn, Chanel (Martimex)

TEKSTURE

Ljepota plave na očima ove sezone pretpostavlja baš sve proizvode za oči dostupne na tržištu, pigmente i kremasta sjenila za vibrantnost boje ili plavi tuš za preciznost. Ne smijemo zaboraviti ni na plave maskare, kao ni sjenila u olovci ili sticku koja su vrlo praktična!

MASKARA Le Volume de Chanel “70 Blue Night”, 265 kn, Chanel (Martimex)

MASKARA Volume Effet Faux Cils “3 Extreme Blue”, 271 kn, Yves Saint Laurent (Müller)

TUŠ Grandiose Liner “03 Saphire”, 258,60 kn, Lancome (Müller)

NA PISTI

Inspiraciju plavom vidjeli smo kod Moschina, Jonathana Saundersa, Diane Von Furstenberg, Missonija…

SJENILO Diorshow Mono Professional Eye “296 Show”, 260 kn, Dior (Müller)

Plavom se može koristiti bilo gdje na licu.

Plavo obrubljene oči s plavom maskarom ili bez maskare su hit!

Plavi smokey eye ljetno je osvježenje.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".