Pink jelly glaze manikura novi je hit za ljeto, a savršen je twist na popularne kromirane nokte

Nadovezujući se na prethodni trend, pink jelly glaze remiksira osnovnu boju s prozirnom ružičastom s teksturom poput želea
Vidi originalni članak

Fenomen glaziranih noktiju nastavlja se, a Hailey Bieber svojim posljednjim izdanjem donosi svježi proljetno-ljetni twist.

Prvi put smo bili svjedoci Haileyinih prepoznatljivih 'galzed donuts noktiju' na Met Gala događaju 2022. godine. Originalna izvedba zadržala je bazu bliže klasičnoj francuskoj manikuri s prozirnim, mliječnim lakom koji je zatim bio prekriven kromom. Međutim, najnoviji spin dodaje paleti puno ružičaste boje idealne za ljeto.

Što su točno nokti s ružičastom žele glazurom? Nadovezujući se na prethodni trend, pink jelly glaze remiksira osnovnu boju s prozirnom ružičastom s teksturom poput želea, prekrivenom istim svilenkastim kromiranim gornjim slojem kao i original.

Hailey je prvi put predstavila ovaj nail art u Instagram objavi ranije ovog mjeseca. Njen monokromatski beauty trenutak usklađen je s njenim usnama, obrazima pa čak i odjećom.

Otkako je objavila fotografiju na Instagramu, ljubitelji ljepote na internetu nestrpljivo su tražili informacije o korištenim lakovima za nokte. Sada je Haileyina manikerka, Zola Ganzorigt, dala ljudima ono što su tražili. Ponovno je napravila i objavila manikuru na Instagramu, pokazujući svaku nijansu i korak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Počela je nanošenjem prozirnog baznog laka prije nego što je pomiješala OPI-jev žarko ružičasti gel lak Hotter Than You, koji smo već vidjeli da Hailey nosi, s bijelim Alpine Snow i mrljicom prozirnog baznog laka. Zatim je dodala svoj omiljeni kromirani puder, OPI-jev Tin Can Man, i sve zapečatila sjajnim nadlakom – voilà.

Nina Badrić poznata je po odličnom stilu, a evo kako joj se stil mijenjao tijekom godina
Divna studentica genijalnim stajlingom pokazala kako neutralne boje ni u proljetne dane ne moraju biti monotone
Mala bijela haljina i efektan baloner odličan su izbor, a ona ih nosi na baš chic način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".