Piling savršenog mirisa i super cijene: Osvojio je beauty ljubiteljice, a kožu ostavlja mekanom i glatkom

Ako ste u potrazi za pilingom koji, osim što odradi svoj posao i kožu ostavi mekanom i glatkom, ima i savršen miris, vrijeme je da upoznate Ziajin piling za tijelo - Ziaja Lemon Cake Body Scrub.
Vidi originalni članak

Da bi koža bila glatka i mogla disati, vrlo je važno u rutinu njege kože ubaciti i piling kao nezaobilazan korak. On je taj koji će ukloniti mrtve stanice kože, ali i pripremiti je za neke druge tretmane, primjerice, u toploj sezoni za nanošenje kreme za samotamnjenje. Ako ste u potrazi za pilingom koji, osim što odradi svoj posao i kožu ostavi mekanom i glatkom, ima i savršen miris, vrijeme je da upoznate Ziajin piling za tijelo - Ziaja Lemon Cake Body Scrub

Ako volite miris limuna ili kolača od limuna, uživat ćete u osvježavajućoj aromi Ziajinog pilinga. Apliciranje pilinga vrlo je jednostavno. Koža treba biti čista i vlažna i dovoljno je tek dlanom i kružnim pokretima umasirati piling u kožu i na kraju se temeljito oprati kako biste uklonili sve ostatke pilinga.

Rezultat će biti glatka i mekana koža, a tu je i miris kojem je uistinu teško odoljeti. Piling je dostupan u drogerijama, a mi smo ga pronašli na web shopu lijepa.hr, gdje je za 300 ml osvježavajućeg šećernog pilinga potrebno izdvojiti 56 kuna. Koža neće ostati suha nakon eksfolijacije zahvaljujući karite maslacu, kao i prirodnim kristalima šećera koji njeguju kožu, ali i stvaraju zaštitni sloj koji spriječava dehidriranje kože. 

Piling je pravi hit na društvenim mrežama pa je svoje mjesto pronašao u kupaonicama mnogih beauty entuzijastica, a osim žutog pakiranja, tu je i ružičasta verzija, odnosno Marshmallow, kojeg smo pronašli u dm-u. Njegova je cijena 39,90 kn, a specifičan je po tome što ima miris sljezovih kolačića. Kao i Lemon Cake, namijenjen je svim tipovima kože te i on sadrži karite maslac i prirodne kristale šećera koji ostavljaju kožu glatkom i mekšom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čak i ako ne volite spoj haljine i tenisica, svidjet će vam se kako ih je kombinirala zgodna plavuša
Od sobe i garaže pa do, uskoro, 11 dućana po cijeloj Hrvatskoj: Koja je formula za uspjeh Tvornice zdrave hrane?
Isprobajte verziju boba koja je kao stvorena za osobe s tankom kosom jer stvara privid volumena
Traperice kakve nosi nasmijana ljepotica među favoritima su i ovog proljeća, a njoj baš dobro pristaju

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".