Philip B predstavlja novi gel za hidrataciju i revitalizaciju - Forever Shine Body Wash

Luksuzni proizvod za svakodnevnu upotrebu sadrži mješavinu snažnih sastojaka za njegu kože koji Vam pružaju osjećaj čistoće i svježine.
Vidi originalni članak

Svilenkasti gel za tuširanje koji nježno čisti i revitalizira  Vašu kožu te je hidrira. Obogaćen L-aminokiselinama i peptidima graška, ovaj luksuzni proizvod za čišćenje ovija kožu nježnim mirisom ouda. 

Luksuzni proizvod za svakodnevnu upotrebu sadrži mješavinu snažnih sastojaka za njegu kože koji Vam pružaju osjećaj  čistoće i svježine. L-aminokiseline i peptidi graška potiču blistav, zdrav  izgled kože, a oleosomi šafranike pomažu zadržati vlagu, za osjećaj meke  i orošene kože. Potaknuta popularnom potražnjom i idealna za sve tipove  kože, ova je formula savršena dopuna našem najprodavanijem šamponu  Forever Shine Shampoo: njezin svježi miris Velvet Oud (s citrusnim  notama koje se razvijaju u cvjetne i egzotično drvenaste) prirodnog je  porijekla, sofisticiran i podiže raspoloženje. 

GLAVNI SASTOJCI: 
• aminokiseline 
• peptidi graška 
• oud 

Nanesite izravno na dlanove ili spužvicu  i masirajte po mokroj koži da stvorite bogatu pjenu, zatim temeljito isperite. Proizvedeno od veganskih sastojaka, bez  parabena ili dodanih bojila.. 

Preslatka mama i kći prošetale odlične ljetne stajlinge: 'Čak i nemamo sličan ukus, Oliva je počela sama birati kombinacije'
Osvojila nas je simpatičnošću i stilom: 'Ako mi je nešto od trendova zanimljivo, to nosim, ali inače ih ne pratim'
Praktično, a jako chic: Od jednostavnih komada napravila je stajling koji nas je odmah oduševio

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".