Philip B. predstavlja lagani sprej za svakodnevnu upotrebu koji raspliće kosu i čini je sjajnom

Poprskajte na čistu mokru kosu ili upotrebljavajte u bilo kojem trenutku za oživljavanje frizure!
Vidi originalni članak

Zamislite: lagani sprej za svakodnevnu upotrebu koji raspliće kosu, čini je sjajnom i bez neposlušnih vlasi. Savršen za sve tipove kose.

Što je to: lagani vodenasti tonik bez ispiranja koji prilagođava pH vode iz slavine kako bi se zatvorile kutikule vaše kose, za nevjerojatno gladak i sjajan završni rezultat. Povećava podatnost i sjaj. Poprskajte na čistu mokru kosu ili upotrebljavajte u bilo kojem trenutku za oživljavanje frizure!

GLAVNI SASTOJCI:

• jabučni ocat, prirodni adstrigent, uravnotežuje pH

• eterična ulja razmrsuju kosu, uklanjaju kovrče i statički elektricitet

Eko uvjerenje:: Philip B. Detangling Toning Mist je siguran za bojanje i tretman keratinom, proizveden je bez ispitivanja na životinjama i formuliran u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Biljke koje koristimo nabavljene su iz održivog uzgoja i sva se ambalaža može reciklirati.

Kako se upotrebljava: Dobro protresite. Nakon pranja kose i njege s regeneratorom, lagano poprskajte Degangling Toning Mist kroz sredinu pramenova i na vrhove. Utisnite u kosu, osušite ručnikom i oblikujte kao i obično.

CIJENA: 238 kn / 31,59 € za 125 ml

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".