Pet proizvoda za savršen proljetni izgled

Prije dekorativne kozmetike, važna je preparativna!
Vidi originalni članak

Uskoro nam i kalendarski počinje proljeće pa je vrijeme da se osvrnemo na proizvode koji će nam ove sezone biti must have. Doba suhe kože od hladnoće i vjetra (nadamo se) je iza nas, no to ne znači da se treba prestati brinuti o koži!

KIEHL'S BUTTERSTICK LIP TREATMENT

Njega usana važan je ritual ljepote, a ova kombinacija limunovog maslaca i kokosovog ulja topi se na usnama, pruža visok stupanj hidratacije i dašak boje. 

ESTEE LAUDER SKINCARE HIBRIDI

Ovaj proizvod za njegu kože spaja najmanje dva uobičajena proizvoda za njegu kože - radi se o tretmanu protiv umornog izgleda kože, a u sebi sadrži i aplikator za masažu koji smanjuje višestruke znakove starenja kože.

ELIZABETH ARDEN WHITE TEA

Krema za tijelo iz nove Ardenova linije White Tea osvaja jednostavnošću i nježnim mirisom.

LUSH OCEAN SALT - SAMOKONZERVIRAJUĆE

Piling tijela osnova je svake njege kože, a formula hranjivog maslaca avokada, ulja kokosa i apsoluta morskih algi jamči blistav ten i meku kožu.

CLINIQUE BROAD SPECTRUM SPF 30

Mnoge od nas kremu sa zaštitnim faktorom koriste samo ljeti, no nužno ih je rabiti i u proljeće jer su zrake dovoljno jake da uzrokuju starenje kože. Proizvodi trebaju imati minimalno faktor 20.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".