Perete li redovito četke za kosu? Tiktokerica pokazala koliko se prljavštine u njima krije!

Neki su korisnici bili šokirani činjenicom da drugi TikTok korisnici nisu znali kako se četke moraju prati.
Vidi originalni članak

TikTok je genijalna riznica beauty trikova, a trenutno je "viralan" jedan koji bi mogao biti posebno kreativan. Korisnica iza imena @everything_tidy postala je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavila video čišćenja četke. Točnije, u videu je pokazala koliko prljavštine jedna četka za kosu sadrži, a rezultat je izazvao brojne reakcije. U videu kaže:

- Možda glavni razlog masne kose nije u samoj kosi, nego u četki koju koristite. Sad ću to i testirati. Stavila sam sve četke u umivaonik i ostavit ću ih tako neko vrijeme. U umivaonik sam pustila toplu vodu i šampon.

Nakon nekog vremena, pokazala je rezultat - voda je bila mutna i siva.

- Četke sam u vodi ostavila na sat vremena, a zatim sam se vratim provjeriti stanje... Odvratno je! Dame, ne zaboravite oprati četke koje koristite za stiliziranje kose - rekla je korisnica u videu. 

Neki su korisnici bili šokirani činjenicom da drugi TikTok korisnici nisu znali kako se četke moraju prati. Usporedili su ih s četkicama koje se koriste za šminkanje i rekli kako one za stiliziranje kose treba čistiti jednako kao i pribor za šminkanje, piše Glamour

Proljeće u znaku pletiva: Evo kakvi komadi će biti popularni ove godine!

FOTO: Mango Pleteni cardigan FOTO: Mango Pletena kratka majica FOTO: Mango Pletena kratka vesta FOTO: Mango Pletena vesta FOTO: Mango Pletena majica dugih rukava FOTO: Mango Pletena haljina FOTO: Mango Kratka pletena haljina FOTO: Mango Duga pletena haljina FOTO: Mango Pletena vesta FOTO: Mango Pleteni džemper

Već nas je jednom osvojila stajlingom, a potom je prošetala tako dobru suknju da je ostatak outfita pao u drugi plan
Kožne hlače, najtopliji kaputić i hit model torbe: Ova dama stvarno zna kako ukrasti pozornost na špici!
Biste li se odvažili nositi upečatljive čizme poput naše nove street style zvijezde? Izvrsno joj pristaju!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".