Prestižna nagrada za sestre Kardashian

Ove godine se za prestižnu nagradu „Best of beauty“ časopisa Allure natjecalo preko 58 850 beauty proizvoda iz svih kategorija. Proizvod iz linije Kardashian Beauty Hair dospio je među 260 odabranih pobjednika...
Vidi originalni članak

Sestre Kardashian predvodnice su trendova u šminkanju i frizurama. Njihova linija kozmetičkih proizvoda Kardashian Beauty nedavno se proširila i proizvodima za stiliziranje i njegu kose. Upravo jedan od tih proizvoda za kosu je, nakon 12 tjedana testiranja među Allureovim beauty stručnjacima, proglašen jednim od najboljih proizvoda godine.

Radi se o njihovoj 3u1 keramičkoj pegli za kosu. Zbog svog zaobljenog izgleda ovakav uređaj pomaže vam zamijeniti nekoliko uređaja. S njime možete ravnati kosu kao s običnom peglom, raditi opuštene valove okretajući pramenove kose iznutra prema van ili pak kovrčati kosu kao na figaro. Zbog premaza uljem crnog kima na unutarnjim pločicama, kosa će imati nevjerojatan sjaj. Ima i tipku smooth čijim pritiskom vaša kosa postaje podatna i zaglađena. Cijena ovog uređaja za kosu je 90 dolara.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".