Pariški bob frizura je zbog koje ćete se poželjeti ošišati ovog ljeta: Jednostavno se održava i izgleda chic

Pariški bob je vrlo sličan francuskom, međutim malo opušteniji i nešto duži.
Vidi originalni članak

Kad biste tražili definiciju "chic frizure" pod tim bi se pojmom sigurno pronašla i fotografija francuskog boba. Ta je kultna frizura dobila update pa je jedna od frizura koja je ove sezone u prvom planu pariški bob. Francuski je bob karakterističan po svojoj duljini do dužine usana i šiškama koje prekrivaju obrve.

Pariški bob je vrlo sličan francuskom, međutim malo opušteniji i nešto duži. Frizeri kažu kako je takav izbor odličan za ljetne dane - seže do linije čeljusti, a najbolje izgleda kad se kombinira sa šiškama koje nisu guste, nego izgledaju "prorijeđeno". Kao jednu od najvećih prednosti ove frizure, stilisti kose ističu jako jednostavno održavanje. Dovoljno je, naime, na kosu nanijeti tek malo pjene ili moussea te kosu osušiti na zraku i - spremni ste! 

Ako trenutno nosite francuski bob i čekate vam kosa naraste, ispostavilo se kako je upravo taj prijelazni stil proljetni trend! Ako, pak, s druge strane razmišljate o šišanju, ali ne želite drastičnu promjenu, onda je upravo pariški bob izvrstan izbor jer naginje francuskom bobu, no dolazi u dužoj varijanti.

Prije šišanja bitno je, kažu stručnjaci, posavjetovati se s frizerima i pronaći duljinu koja lijepo odgovara licu i vratu. Bob treba savršeno odgovarati obliku glave i lijepo uokviriti lice, a zahvaljujući različitim tehnikama šišanja, kosa će dobiti volumen i dinamiku, piše Glamour

Što se tiče šiški, dobar su izbor zavjesa-šiške koje možete lako zataknuti i iza uha. Takve su šiške popularne već sezonama, a super su izbor za "početnice" u šiškama, odnosno za one koji su tek odlučili ošišati ih. Na početku smo rekli kako je pariški bob super izbor za ljeto, a frizeri su to potvrdili, rekavši kako ova frizura jednako dobro izgleda i kad se nosi podignuta To je odličan odabir za vrućine jer frizura i dalje izgleda jako chic i cool

Urasle dlačice čest su proljetni problem; Evo zašto se javljaju i kako ih ukloniti
Arhitektica čiji stil volimo: 'Ponekad sam sva u uzorcima, ponekad sam cijela u jednoj boji, a ponekad i u crnom'
Crno od glave do pete dugo nije izgledalo ovako dobro: 'Pratim trendove, mislim da bih se mogla na sve priviknuti'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".