Parfemski noviteti za proljeće s potpisom brenda Narciso Rodriguez

Mirisi koji će iznenaditi i osvojiti na prvu
Vidi originalni članak

Brend Narciso Rodriguez pripremio je odlične mirise za proljeće za nju i njega, a riječ je o mirisima koji će iznenaditi i osvojiti na prvu. Ženski parfem Fleur Musc Eau de Toilette donosi cvjetne note te žensku senzualnost spaja sa samopouzdanjem i strašću. Osim cvjetnih nota, u ovom se parfemu savršeno za proljetne dane spajaju i mošusne note. U donjim se notama nalaze amber, ljubičica i pačuli, srednje note čine božur, mošus i ruža, dok je u gornjoj noti ružičasti biber. 

Muški parfem Bleu Noir Extreme opisuje se kao misteriozan miris koji je istovremeno zagonetan i snažan, a namijenjen je modernog i samouvjerenom muškarcu. Riječ o novom mirisu koji sadrži drvene note - bazu čine cedar, drvo ebon i citrusi, srednji sloj čini mošus, dok su gornje note sastavljene od citrusa, zelene mandarine i bosiljka. 

Parfemi su dostupni u parfumerijama Douglas i Muller.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".