Parfemski niche brend FRAGONARD stigao u Hrvatsku

Parfemski niche brend FRAGONARD stigao je u Hrvatsku, točnije, ekskluzivno na BeautyPharmacy police i tim povodom održan je event #mirisnepriče u STAN KONCEPTU.
Vidi originalni članak

Među parfemskim entuzijastima, recenzentima i svima onima koji vole niche parfemske kreacije dugo se šuškalo i priželjkivao dolazak brenda FRAGONARD  koji uskoro slavi stogodišnjicu! I dogodilo se! Od sad je brend ekskluzivno dostupan u BeautyPharmacy ponudi i time je Zagreb postao bogatiji za još jedno parfemsko odredište u koje ćete rado dolaziti u mirisna istraživanja i uživanja.

Povodom dolaska brenda u Hrvatsku, BeautyPharmacy tim je u suradnji s Hrvojem Vukovom u njegovom STAN KONCEPTU u sklopu projekta #mirisnepriče predstavio linije proizvoda s posebnim naglaskom dakako na onaj trenutno najatraktivniji dio – blagdanske mirisne kreacije. O brendu i mirisnim kreacijama detaljnije su pričali Ana Valjo u ime distributera – BeautyPharmacy te Hrvoje osvrnuvši se na mirisne kompozicije.

FRAGONARD Božić satkan je od zlata i svjetla, a posebno miriše na cvijet naranče. Očaravajući parfem cvijeta naranče prelijeva se među parfemskim kapljicama u difuzoru ali i igrajući se svjetlucavošću svijeća koje hipnotiziraju i mirisom i izgledom. Novu FRAGONARD božićnu kolekciju ilustrirao je sicilijanski slikar Alessandro Florio, a u svemu se spaja likovna i parfemska umjetnost za našu najveću blagdansku sreću. Kolekcija se tako sastoji od limited edition difuzora, svijeća i posebno kreiranih setova kao idealnih blagdanskih poklona. 

Događanje #mirisnepriče ovaj put s potpisom FRAGONARD bile su prilika da se predstave bestselleri i da se okupljeni upoznaju s pričom koja je inspirativna i puna nade. Naime, nedugo poslije Prvog svjetskog rata Eugène Fuchs, poduzetnik u duši koji je već bio parfemski entuzijast, odlučio je pokrenuti vlastitu parfumeriju temeljenu na novom konceptu s fokusom na tadašnje turiste koji su otkrivali ljepote francuske rivijere. „Parfumerie Fragonard“ otvorena je 1926. godine., a Eugène Fuchs odlučio ju je nazvati po slavnom slikaru rođenom u Grasseu, Jean-Honoré Fragonardu (1732.-1806.), kao posvetu i samom gradu Grasseu i profinjenosti umjetnosti 18. stoljeća.

Autentični duh osnivača vjerno su nastavile čak tri generacije obitelji pod čijim vodstvom je brend i danas. U međuvremenu, s obzirom na popularnost otvoreni su i novi proizvodni pogoni i prodajna mjesta u Grasseu, Ezeu i Parizu. Stoga ne treba čuditi zadovoljstvo parfemske publike dolaskom brenda i u Hrvatsku. 

Danas, kćeri Jean-Françoisa Coste, Agnès i Françoise, upravljaju FRAGONARD parfemskom kućom nasljedujući prvotne ideje ali osluškujući potrebe parfemske publike. Stoga se brend kontinuirano razvija i obogaćuje svoju ponudu ali beskopromisno ne gubeći na kvaliteti. 

FRAGONARD svojim prisustvom u Zagrebu potvrđuje još jednom da smo društvo koje prepoznaje vrhunsku parfemsku kvalitetu, a BeautyPharmacy na parfemskoj mapi postaje važno odredište.

Osim brenda FRAGONARD posljednje ovogodišnje događanje #mirisnepriče bilo je prilika i da se predstave još dva nova parfemska brenda u BeautyPharmacy portfelju – PANOUGE PARIS i MASAKI PARIS o kojima će se još itekako pričati, a koji apsolutno zaslužuju vašu pažnju. Osim toga, domaćin prostora i autor projekta najavio je i novost za cijelu regiju, „parfemske oskare“, ADRIA PERFUME AWARDS. 

Uistinu, ovu 2023. ispračamo na najmirisniji i najljepši način i veselimo se svemu što nam u 2024. dolazi, a sudeći upravo po ovome svemu i ona će biti sjajna i mirisna!

Izdvojili smo najbolje božićne džempere iz H&M-a u kojima ćemo provesti cijele blagdane
Kraljica Letizia crvenu bluzu savršeno je kombinirala uz suknju s efektnim motivom cvijeća
Domaća lifestyle blogerica otkrila kako od starih božićnih ukrasa napraviti nove koji će savršeno ukrasiti vaš dom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".