Parfemi za svaki dan koji će se na koži zadržati satima: Savršeni mirisi od 495 kn kojima s dugotrajnost nije problem

Bez obzira na to volite li cvjetne, drvenaste ili citrusne note, među mrisima za koje kažu da traju cijeli dan, sigurno ćete pronaći idealan za sebe.
Vidi originalni članak

Hladna sezona posebno je uzbudljiva u mirisnom svijetu. Vraćamo se onim težim mirisima koje smo u ljetnim danima ostavili po strani. Međutim, bez obzira na sezonu, kod svakog je parfema iznimno bitna njegova dugotrajnost. Važno nam je da nas prate od jutra do mraka, bez obzira na pretrpani raspored. Srećom, u mirisnom svijetu mislili su na sve pa u ponudi postoji obilje dugotrajnih mirisa.

I, pritom su pokrivene baš sve note! Od cvjetnih, preko drvenastih i zemljanih pa do osvježavajućih citrusnih. U nastavku donosimo one najbolje među njima, parfeme na koje vrijedi obratiti pozornost, a namijenjeni su svakodnevnom nošenju.

Maison Francis Kurkdjian 724 Eau De Parfum, 70 ml 1388 kn

Parfemom dominiraju cvjetne note među kojima se nalaze bergamot, absolut jasmina, slatki grašak, naranča, sandalovina i akord bijelog mošusa. Inspiriran je urbanim gradovima i ima svjež, kristalan miris. Parfem djeluje ugodno i poznato, svježe, ali mošusno te se na koži zadržava satima.

Le Labo Rose 31 Eau De Parfum, 50 ml 177 eura

I ovim parfemom dominiraju cvjetne note, među kojima su ključne absolut ruže, kumin, vetiver i mošus. Nježna mirisna kompozicija miriše jako poznato, kao prekrasan i ugodan miris ruže: kremasto i glatko. Na koži je divan od prvog trena kad ga stavite pa do kraja dana.

Gucci Bloom Eau de Parfum, 50 ml 858 kn

Još jedan parfem dolazi iz cvjetne mirisne obitelji. Ključne note čine puzavica, tuberoza i pupoljak jasmina. WhoWhatWear kaže kako je ovaj parfem poput buketa svježeg cvijeća na koži, a njegovo ime govori sve.

Maison Margiela 'Replica' By The Fireplace, 100 ml 809 kn

Miris koji je, sa svojim toplim i "začinjenim" notama kao stvoren za zimu je parfem s potpisom dizajnerske kuće Maison Margiela. Opisuju kao ga miris da ste sjedili kraj vatre. Istovremeno lagano zadimljen i sladak, što ga čini prikladnim izborom za ljubitelje statement mirisa. 

Atelier Cologne Pomélo Paradis Cologne Absolue, 30 ml 495 kn

Miris dolazi iz obitelji citrusa, a njegove ključne note čini ružičasti pomelo, mandarina, pupoljak crnog ribiza, cvijet marokanske naranče, esencija bugarske ruže i menta. WhoWhatWear piše kako je možda potrebno više od jednog ili dva prskanja kako bi miris na koži potrajao cijeli dan, no jednom kad se namirišete, parfem će vas pratiti cijeli dan. 

 

Bob kojeg frizeri opisuju kao savršenog za hladnu sezonu: Nosi dozu seksepila i prilagođava se raznim teksturama kose

Praktično, ali i baš elegantno: Ekonomistica bira udobne cipele, posebno popularne zadnjih nekoliko sezona

Modna, grafička i digitalna dizajnerica: 'Često nosim stvari koje dizajniram i izradim, poput ove torbe, pa to požele i drugi'

Ove sezone možete isprobati frizuru koja je osvojila TikTok, a i frizeri je ističu kao jedan od hit izbora

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".